Fotoproducten – albums

Je hebt net een fotoshoot gedaan en ontvangt de foto’s op dvd. Dat is erg leuk en handig, maar het is natuurlijk nog leuker om ze te laten zien aan anderen en het album een mooi plekje te geven in huis. Zou je ook graag jouw foto’s in een modern album willen? Kijk dan snel naar de onderstaande fotoproducten en laat de foto’s drukken in één van de volgende albums:

Album 1 – Fotoalbum fotoshoot

Deze fotoalbums van 20×20 cm bevatten 22 bladzijden en hebben een harde, linnen kaft die is afgewerkt met een zachte zandkleur. Deze albums zijn erg stevig en er loopt geen storende naad door het midden van het album,  want de linker- en rechterpagina van het fotoalbum bestaan uit één blad fotopapier. Als je het album openslaat, valt deze helemaal vlak open. Erg leuk voor bijvoorbeeld een grote foto over de hele lengte van het boek! Je hebt al een design album in huis voor 50 euro.

fotoalbum

 

Album 2 – Trouwalbum

Deze trouwalbums worden helemaal naar jullie keuze ontworpen! Jullie kunnen kiezen uit een groot aantal coversverschillende formaten, diverse materialen en uit alle kleuren van de regenboog. Een trouwalbum wordt tevens altijd geleverd met een bijbehorende koffer van hetzelfde materiaal als de kaft van het album. Ook hoeven jullie niet bang te zijn dat er een foto in het album komt te staan die jullie er liever niet in hadden gewild, want jullie mogen alle foto’s helemaal zelf selecteren. Het album wordt pas besteld als deze helemaal naar wens is. Dus laat jullie creativiteit de vrije loop en help met het ontwerpen van een prachtig trouwalbum voor jullie onvergetelijke momenten. Jullie hebben al een trouwalbum in huis vanaf 395 euro.

trouwalbum roze

Trouwalbum zwart

trouwalbum