Beeldbankfotografie

Bedrijfsfotografie fotoshoot zakelijk Deventer door fotograaf FotoGrietje

Een eigen beeldbank

Beeldbankfotografie kan erg belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Een professionele foto van het bedrijfsteam is natuurlijk een mooi begin van de reportage, maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen een eigen beeldbank samen te stellen. Laat bijvoorbeeld ook wat foto’s maken van een mooi moment met een tevreden klant, van een medewerker in actie of van het gebouw. Zo kun je met één fotoshoot potentiële klanten het hele jaar door verrassen met nieuwe content op je website en social media. Wel zo efficiënt, toch?

Jaarabonnement

Spreekt het idee van een eigen beeldbank je aan, maar ben je bang dat je foto’s snel hun actualiteit verliezen? Werk je in een innovatief bedrijf, waar regelmatig nieuwe ontwikkelingen spelen die je graag in beeld brengt? Dan is het fijn om je beeldbank niet in één keer op te bouwen, maar verspreid over het jaar. Bijvoorbeeld over de vier seizoenen!

Misschien weet je nu al dat jouw bedrijf in april groots uit wil pakken met een nieuwe productlijn. En wordt na de kerst traditiegetrouw het team aangevuld met nieuwe medewerkers. Misschien beginnen jullie het nieuwe jaar altijd met een belangrijk congres, of starten jullie in de herfst met een verrassend project. Het zou zonde zijn om dat niet allemaal vast te leggen, maar het is wel veel geregel om voor elk moment weer opnieuw een fotograaf in te moeten huren.

Daarom denken we voor deze shoot samen na over de beste vier momenten om foto’s te laten maken. We plannen de afspraken vast in, zodat je daar de rest van het jaar geen tijd meer aan hoeft te besteden. En blijken de zaken toch iets anders te lopen dan gepland, waardoor die ene belangrijke verandering die je op de foto had willen zetten, toch iets wordt uitgesteld? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk de afspraak te verzetten!

Bedrijfsfotografie evenement door bedrijfsfotograaf FotoGrietje

Vraag een offerte aan