Fotoshoot evenementen

Bedrijfsfotografie evenement lezing door fotograaf Grietje Mesman

Van open dag tot bedrijfsfeest

Bedrijfsfotografie op evenementen. Gaat jouw bedrijf geschiedenis schrijven met die ene belangrijke dag? Een congres met de meest inspirerende sprekers, de langverwachte opening van een nieuwe locatie of een open dag met honderden bezoekers? Of is er een evenement dat intern voor veel voorpret zorgt? Een teamuitje of bedrijfsfeest waar men nog maandenlang over zal praten en met veel plezier op terug zal kijken? Dan is een evenementenshoot een goed idee!

Waar je bij de meeste shoots zoveel mogelijk verschillende kanten van het bedrijf belicht, staat bij een evenementenshoot één belangrijk moment centraal. Omdat dit evenement jou als werkgever definieert. Omdat het laat zien hoe innovatief, geliefd of gezellig jouw bedrijf is. Omdat ieder bedrijf een set portretfoto’s van medewerkers kan laten maken, maar niemand een evenement organiseert zoals jullie dat doen.

Fotoshoot Roy Martina zakelijke fotografie evenement bedrijfsfotograaf Grietje Mesman en Haarlem en Deventer
Bedrijfsfotografie fotoshoot evenement fotograaf feest

Tijdens een evenementenshoot

Tijdens een evenementenshoot is van alles mogelijk. Alleen foto’s maken van die ene belangrijke speech, of een hele dag meelopen en geen detail missen. Extra aandacht voor de directeur, of juist de focus op een volle zaal met bezoekers. Vertel me gerust wat voor jouw bedrijf belangrijk is, en wat je met de shoot wilt bereiken.

Twijfel je over welke fotoshoot voor jouw bedrijf het beste is? Denk dan ook eens aan een combinatie van shoots. Wanneer je bijvoorbeeld een evenementenshoot én een beeldbankshoot combineert, heb je ook content te bieden wanneer die ene speciale dag voorbij is.

Gaat het om het fotograferen van theater, dans of muziek? Neem dan een kijkje op mijn pagina Theaterfotografie.

 

Vraag een offerte aan