Zakelijke portretfotografie

Goede zakelijke foto’s kunnen een wereld van verschil maken! Een eerste indruk maak je immers maar één keer en juist op zakelijk gebied wil je geen kansen mislopen. Of je nu een eenmanszaak runt of een multinational, een zakelijke portretfotograaf kan je helpen om nét dat verschil te maken waardoor de klant voor jou kiest. En voor werkzoekenden is een cv met een professionele foto natuurlijk een goed begin van het sollicitatieproces. Kortom: een zakelijke shoot is altijd een goed idee!

Bedrijfsfotografie portret man Deventer

Professionele portretfoto’s

Iedereen die met klanten werkt, weet hoe moeilijk het kan zijn om die te werven en te behouden. De concurrentie is soms moordend en met de komst van het internet is het nog makkelijker geworden om verschillende opties te vergelijken. Sommige klanten lezen de met zorg samengestelde informatie op je homepage niet eens, als de sfeer en foto’s van het bedrijf ze niet aanspreken. Een goede, professionele foto kan in één seconde duidelijk maken waarom jouw bedrijf de beste keuze is. En na zo’n treffende eerste indruk willen ze natuurlijk meer weten.

Promotiefoto’s

Ben je specifiek op zoek naar foto’s die passen bij jouw huisstijl? Ook daar kan ik je bij helpen! Vooraf bekijken we samen hoe we foto’s kunnen schieten die naadloos aansluiten bij de kleur en vormgeving van al je promotiematerialen en promotiekanalen.

Wat we op de foto zetten, beslis je zelf. Misschien ben je erg trots op jullie nieuwe bedrijfspand, heb je een topteam dat je graag in het zonnetje zet, of laat je met een actiefoto op de werkvloer zien dat service bij jullie écht op de eerste plaatst staat. Je ontvangt de vooraf afgesproken hoeveelheid foto’s uiteraard in hoge resolutie, zodat ze er ook mooi uitzien als je ze laat drukken of uitvergroten. Bij alles wat we doen, houden we immers het eindresultaat voor ogen: een mooi op elkaar afgestemd geheel voor iedere site, flyer of folder waarmee jouw bedrijf gepromoot wordt.

Doen in Deventer fotografie
Zakelijk portret fotoshoot Zwolle Overijssel door portretfotograaf Grietje Mesman

Zakelijk portret LinkedIn

Heb je geen eigen onderneming, maar ben je nog op zoek naar jouw droombaan? Dan kun je natuurlijk ook een mooie portretfoto laten maken voor op je cv of je profielpagina van LinkedIn. Door de hoge resolutie, professionele achtergrond, zorgvuldige belichting én natuurlijk het vakwerk dat alleen een echte fotograaf kan bieden, ziet je cv er dan meteen dubbel zo goed uit!

Vraag een offerte aan