fbpx

Zakelijke portretfotografie

Zakelijk portret fotoshoot Zwolle Overijssel door portretfotograaf Grietje Mesman

Professionele portretfoto’s

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daarom is het belangrijk om jezelf met goede, professionele portretfoto’s aan de klant te presenteren. Het maakt daarvoor niet uit of je een eenmanszaak runt of een multinational. Zelfs als je geen baan hebt, biedt deze shoot genoeg mogelijkheden.

Laat bijvoorbeeld een mooie foto maken voor op je cv. Of laat op één dag al je medewerkers op de foto zetten, zodat de foto’s allemaal dezelfde stijl hebben. Dat staat wel zo mooi op de website. Door de hoge resolutie die ik als fotograaf kan bieden, zijn mijn foto’s ook uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld flyers of folders. Samen maken we de foto’s die jouw potentiële klanten laten zien waarom ze voor jóu moeten kiezen!

Promotiefoto’s

Ben je specifiek op zoek naar foto’s die passen bij jouw huisstijl? Dan is deze shoot de juiste keuze! Vooraf bekijken we samen hoe we foto’s kunnen schieten die naadloos aansluiten bij de kleur en vormgeving van al je promotiematerialen en promotiekanalen.

Wat we op de foto zetten, beslis je zelf. Het bedrijfspand, het team of een moment van klantcontact. Je ontvangt de vooraf afgesproken hoeveelheid foto’s uiteraard in hoge resolutie, zodat ze er ook mooi uitzien als je ze laat drukken of uitvergroten. Bij alles wat we doen, houden we immers het eindresultaat voor ogen: een mooi op elkaar afgestemd geheel voor iedere site, flyer of folder waarmee jouw bedrijf gepromoot wordt.

Promotiefoto's fotograaf Gelderland

Vraag een offerte aan