Nunspeet – Huwelijk van Miranda en Patrick

Afgelopen maand heb ik een heel bijzonder huwelijk in Nunspeet mogen vastleggen.

Twee weken voor de bruiloft werd ik gebeld door Laurens, de ceremoniemeester. Hij vertelde dat het bruidspaar binnen twee weken ging trouwen, en dat ze nog op zoek waren naar een trouwfotograaf. En… dat het huwelijk op televisie uitgezonden zou worden.

Uiteraard werd ik nieuwsgierig, en heb ik het programma opgezocht en wat afleveringen bekeken. Het gaat om het televisieprogramma ‘Als de bruid van huis is’, dat uitgezonden wordt op Net 5. Bij dit programma krijgt het bruidspaar 10.000 euro om de bruiloft te regelen. Hierbij zijn er twee voorwaarden: ten eerste dient het huwelijk binnen drie weken plaats te vinden. Daarnaast heeft de man de verantwoordelijkheid voor alles wat bij de bruiloft komt kijken. Van de locatie tot het thema en van de bruidstaart tot zelfs de trouwjurk. De bruid en bruidegom worden drie weken voor de bruiloft van elkaar gescheiden, en de bruid weet pas op de bruiloft zelf wat haar aanstaande allemaal geregeld heeft (of wellicht juist vergeten is).

Vrij snel na het telefoontje heb ik een kennismakingsgesprek gehad met de bruidegom Patrick en de ceremoniemeester. Al gauw merkte ik dat het regelen van de bruiloft helemaal goed ging komen. Patrick en Laurens hadden alles perfect onder controle, en alles was tot in de puntjes uit gedacht. En dat binnen drie weken! Ik heb ze al voorgesteld dat ze samen een weddingplanbureau kunnen starten. 🙂

En al snel was de grote dag aangebroken. Ik ontmoette de bruid, Miranda, ’s morgens tijdens het aantrekken van de trouwjurk. Wat was ze mooi!

Patrick en Miranda gingen trouwen bij The Bell Inn in Nunspeet, een supersfeervolle locatie, die door Patrick nog eens wat sfeervoller gemaakt was. Patrick had een erg duidelijk idee voor hun huwelijk: een Amerikaans thema. Nou, dat was goed gelukt! De aankleding was tot in de puntjes perfect geregeld. Net voor de ceremonie ontmoetten de twee elkaar weer na drie weken zonder elkaar geweest te zijn. Wat een mooi moment!

Patrick heeft een prachtige dag geregeld voor Miranda. En hoe bijzonder is het dat Miranda de hele trouwdag in zijn handen durfde te leggen! Miranda en Patrick, ik heb genoten van jullie bruiloft en ik wens jullie heel veel geluk toe met zijn drietjes!

Bekijk hier de aflevering van Als de bruid van huis is.

Trouwfotograaf Nunspeet The Bell Inn

Trouwfotograaf Nunspeet The Bell Inn