Zomerbruiloft in Apeldoorn

Op een mooie zomerdag gaf dit bruidspaar elkaar het jawoord. De twee leerden elkaar kennen via Tinder, waar de bruid haar toekomstige echtgenoot bijna weg had geswiped. Gelukkig maar dat ze dat niet deed, want de twee bleken een perfecte match! Niet veel later vroeg de bruidegom zijn bruid ten huwelijk door middel van een rap. En natuurlijk zei ze ja!

Witte Kapel in Hoog Soeren

Na het aankleden en opmaken ontmoette het stel elkaar bij de Kapel in Hoog Soeren: een karakteristiek, romantisch gebouwtje dat prachtige foto’s opleverde. De trouwfoto’s hebben we ook in deze omgeving gemaakt. Het was weids en groen en de eerste mooie foto’s waren dus in no time binnen.

Trouwfotograaf Deventer Grietje Mesman Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman Trouwfotograaf Deventer Grietje Mesman

Feest in Apeldoorn

Daarna ging het stel naar het Raadhuis in Apeldoorn voor de ceremonie. Het dochtertje van een zus van de bruid mocht de ringen brengen; dat is natuurlijk een hele eer. Na afloop gingen de bruiloftsgasten naar stadstuin Eigen voor taart (gemaakt door een zus van de bruid, prachtig!) en een diner.

Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman

Gezinsuitbreiding

Het gelukkige paar kijkt tevreden terug op hun prachtige trouwdag, die ik als trouwfotograaf van dichtbij heb mogen meemaken. De volgende mijlpaal in hun leven is alweer in zicht: het bruidspaar verwacht binnenkort hun eerste kindje! Ik wens jullie heel veel geluk met zijn drietjes.

Trouwfotograaf Deventer Grietje Mesman