De ware zo dichtbij

Kijk, dat is nog eens handig. De familie van bruid en bruidegom woonden érg dicht bij elkaar. Vanaf het huis van de bruid kon je het huis van de bruidegom zien. Voor de foto’s van het klaarmaken, kon ik even heen en weer wandelen. Dus je hoeft niet altijd ver te zoeken; soms woont de ware praktisch in je straat :). Wat erg leuk was, was dat de straat versierd was tussen beide huizen in. De gasten en de versieringen brachten de bruidegom naar de bruid.

Trouwdag versiering NoordwijkAantrekken bruidsjurk bruid met moeder NoordwijkAantrekken bruidsjurk bruid met moeder Noordwijk Bruidegom met moederBruidskinderenBruidegom belt aan bij bruid NoordwijkBruidegom haalt bruid opBallonnen loslaten bij trouwauto bruiloft Noordwijk

Trouwfoto’s Noordwijk

Daarna is het paar met de trouwauto naar de duinen gereden voor de fotosessie. We hebben erg mooie plaatjes gemaakt. Woon je in Noordwijk, dan mag de foto met de vuurtoren niet ontbreken. En woon je in de bollenstreek en trouw je aan het begin van het voorjaar, dan volgen uiteraard nog wat foto’s bij de bollenvelden.

Bruidspaar bij vuurtoren NoordwijkBruidsfotografie bruidspaar portret zwart-wit duinen Noordwijk door fotograaf Grietje MesmanBruid portret in duinen Noordwijk Bruid portret in duinen NoordwijkPortret bruidegom duinen NoordwijkBruidsfotografie bruidspaar portret zwart-wit duinen Noordwijk door fotograaf Grietje MesmanBruidsfotografie bruidspaar portret zwart-wit duinen Noordwijk door fotograaf Grietje MesmanBruid portret in duinen Noordwijk Bruid portret in duinen NoordwijkPortret bruidegom duinen Noordwijk      Bruidspaar met trouwauto Detailfoto bruidsboeket met bollenveld op de achtergrond in Noordwijk

De ceremonie

In de middag werden alle gasten verwacht in de Kerk aan Zee / Klooster in Noordwijk. Hier vond de ceremonie plaats. Opa had een bijzondere rol tijdens de ceremonie: hij speelde op het orgel. Eerst kwam de bruidegom binnen en strooiden kinderen rozenblaadjes. Daarna kwam de bruid binnen gelopen bij haar vader aan de arm, terwijl de muziek van opa klonk. Wat een mooi moment!

Het Klooster Noordwijk, fotograaf Grietje Mesman   

Proost!

De ceremonie werd gevolgd door felicitaties en taart bij de Heeren van Noortwyck en daarna een diner en een feest. In de Heeren van Noortwyck was een gezellige ruimte gecreëerd om deze dag met elkaar af te sluiten. Het bruidspaar deed een openingsdans. Ook mocht ik photobooth spelen: bij de ingang foto’s maken van de binnenkomende gasten :).

 

Het was een mooie dag. Bedankt dat ik jullie trouwfotograaf mocht zijn en heel veel geluk gewenst samen!