fbpx

Nog voor de bruiloft vertelde de bruid me dat ze een knalrode bruidsjurk ging dragen. Heel erg gaaf natuurlijk, ik keek ernaar uit!

The first look

De dag begon bij Hotel van Egmond in Deventer. De bruid en hun dochter waren zich aan het klaarmaken. Even later kwam er een Ford Mustang aanrijden met de bruidegom en hun zoon. De rode jurk was nog een verrassing, maar deze viel helemaal in de smaak. Vervolgens vertrokken ze naar de fotolocatie. Wat een plaatje zo met zijn vieren chic gekleed in deze stoere wagen.

Klaarmaken bruid Deventer zwart-wit Bruiloft Deventer door trouwfotograaf Grietje Mesman Bruiloft Deventer door trouwfotograaf Grietje MesmanBruidsfotografie Deventer en Diepenveen door trouwfotograaf Grietje MesmanBruidsfotografie Deventer en Diepenveen door trouwfotograaf Grietje MesmanBruidsfotografie Deventer en Diepenveen door trouwfotograaf Grietje MesmanBruidsfotografie Deventer en Diepenveen door trouwfotograaf Grietje MesmanBruidsfotografie Deventer en Diepenveen door trouwfotograaf Grietje MesmanBruidsfotografie Deventer en Diepenveen door trouwfotograaf Grietje MesmanBruidsfotografie Deventer en Diepenveen door trouwfotograaf Grietje Mesman

Trouwfoto´s van het gezin

In Diepenveen hebben we in het bos en bij de paarden trouwfoto’s gemaakt. Ik heb ervan genoten; wat een fotogeniek gezin!

Bruiloft Diepenveen en Deventer door trouwfotograaf Grietje MesmanBruiloft Diepenveen en Deventer door trouwfotograaf Grietje MesmanBruiloft Diepenveen en Deventer door trouwfotograaf Grietje MesmanBruiloft Diepenveen en Deventer door trouwfotograaf Grietje Mesman

En natuurlijk van de Mustang

Tja, en als je dan toch zo´n bijzondere trouwauto tot je beschikking hebt… Laten we die dan vooral gebruiken tijdens de fotoshoot!

Huwelijk Ford MustangHuwelijk Ford MustangHuwelijk Ford MustangHuwelijk Ford MustangHuwelijk Ford MustangHuwelijk Ford Mustang

Tijd om te trouwen

Vervolgens was het tijd voor de ceremonie. Deze vond plaats in een prachtig versierde tuin. Er volgden vele ontroerende speeches, een uitbundige toost en een gezellig diner.

Bruiloft ceremonie DiepenveenBruiloft ceremonie Diepenveen

Dansen maar!

Met als klap op de vuurpijl begon het feest met een geweldige openingsdans waar de kinderen ook in mee dansten.

Een prachtige dag. Bedankt dat ik jullie trouwfotografe mocht zijn en heel veel geluk gewenst met zijn viertjes!

Over FotoGrietje 

Bruidsfoto’s

Ervaringen