Trouwreportage Hitland en bruiloft Dorpskerk Moordrecht

Ik mocht weer een prachtige bruiloft fotograferen.

Ik was eerst aanwezig bij het aankleden van de bruid. Daarna kwam de bruidegom haar ophalen.

Vervolgens zijn we naar natuurgebied Hitland gereden. We hebben foto’s gemaakt op de Groenendijk en bij de steenovens. Wat een bijzonder mooie locatie voor trouwfoto’s! Ik heb genoten van de authenticiteit van het bruidspaar: de foto’s zijn spontaan, echt en vol liefde.

Vervolgens vond de ceremonie plaats in de Dorpskerk van Moordrecht. Ook hier zie je op de foto’s hoe het paar van de dag en van elkaar geniet, heel erg mooi!

Bedankt dat ik jullie fotografe mocht zijn. Ik wens jullie heel veel geluk samen!

Bruiloft MoordrechtTrouwreportage MoordrechtTrouwfotografie Moordrecht en ceremonie in de kerk in Moordrecht, gefotografeerd door fotograaf Grietje MesmanTrouwfotografie kerk Moordrecht en ceremonie in de kerk in Moordrecht, gefotografeerd door fotograaf Grietje Mesman