fbpx

Een herfstkleurige bruiloft

Buitenfoto’s zijn vaak de mooiste foto’s. Zowel voor de achtergrond als voor het licht kan een stukje natuur veel doen. Het weer moet dan natuurlijk wel een beetje meewerken en zeker in de herfst is dat spannend. Voor dit paar zag het er even niet zo best uit toen de regen met bakken uit de hemel kwam vallen, maar gelukkig stopten de buien regelmatig en konden we toch buiten foto’s schieten. Het was precies op de juiste momenten even droog. De herfst heeft bovendien ook voordelen: zo zorgden de herfstkleuren voor een uniek bruidsboeket en vormden de kleurrijke bomen een prachtige achtergrond voor de buitenfoto’s.

Ook binnen zijn originele foto’s gemaakt. Omdat het bruidspaar elkaar op het werk bij de post heeft leren kennen, hebben we eerst wat foto’s in het sorteercentrum gemaakt. Als trouwfotograaf kom ik natuurlijk op veel locaties, maar een sorteercentrum heb ik nog niet eerder bezocht. Ik vond het een bijzondere ervaring om dit paar te mogen fotograferen op een plek die zo’n grote rol heeft gespeeld in hun relatie. Het zorgde voor een compleet andere sfeer dan op de foto’s die daarna bijvoorbeeld op Landgoed Halsaf in Babberich zijn gemaakt. Het paar heeft door de keuze van deze locaties een mooie set gevarieerde foto’s in handen om op deze bijzondere dag terug te kijken.

Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman