Als fotograaf ziet elke week er anders uit. Fotoshoots variëren van babyfoto’s tot huisdierenfoto’s en van zakelijke portretfotografie tot vrijgezellenfeestshoots. Ik heb besloten om iedere week mijn lievelingsfoto uit te kiezen die ik die week gemaakt heb. Dat geeft een goed beeld van wat voor foto’s ik zoal maak, en het is voor mij een leuke vorm van het bijhouden van een dagboek :).

Bergkerk Deventer – Week 1

Deze foto was niet voor een klant, maar heb ik in mijn vrije tijd gemaakt. Zo nu en dan ga ik op pad met mijn camera om de wereld om me heen vast te leggen. Deze keer was de Bergkerk in Deventer aan de beurt.
Bergkerk Deventer

Babyfotografie – Week 2

In week 2 mocht ik dit gezin fotograferen. Er waren veel te veel mooie foto’s om de leukste uit te kiezen. Wat ik zo mooi vind aan deze foto, is de interactie tussen de baby en haar ouders.
Gezin met baby

Portret meisje met knuffel – Week 3

En toen kwamen in week 3 dit schattige meisje en haar familie naar de fotostudio in Deventer. Ik vroeg haar om haar knuffel eens even heel goed te knuffelen. Wat een fotomodelletje, zeg!
Fotoshoot kind, meisje knuffelt met haar knuffel

Fotoshoot moeder en zoon – Week 4

En dan in week 4 deze moeder met haar zoontje. Ze zijn vaker bij mij langs geweest om foto’s te maken. Leuk om zo’n kindje te zien opgroeien!
Fotoshoot gezin met zoontje in de fotostudio in Deventer bij fotograaf Grietje Mesman

Loveshoot Amsterdam – Week 5

In week 5 ben ik met dit aankomende bruidspaar Amsterdam in gegaan voor een loveshoot. Ze wilden graag foto’s maken voor op het trouwkaartje. En dat hebben we gedaan. Deze foto vond ik zelf erg mooi geworden. De zon helpt goed mee voor een sfeervol plaatje, en het aankomende bruidspaar staat er stralend op!
Preweddingshoot in Amsterdam