Als fotograaf ziet elke week er anders uit. Fotoshoots variëren van babyfoto’s tot huisdierenfoto’s en van zakelijke portretfotografie tot vrijgezellenfeestshoots. Ik heb besloten om iedere week mijn lievelingsfoto uit te kiezen die ik die week gemaakt heb. Dat geeft een goed beeld van wat voor foto’s ik zoal maak, en het is voor mij een leuke vorm van het bijhouden van een dagboek :).

Trouwfoto Landgoed Beeckestijn – Week 10

Ik heb trouwfoto’s gemaakt op Landgoed Beeckestijn van dit bruidspaar. Ik heb hier ook een blog over geschreven.
Trouwreportage bij Landgoed Beeckestijn in Velsen-Zuid

Trouwfoto The Bell Inn Nunspeet – Week 11

In week 11 mocht ik dit bruidspaar bij The Bell Inn in Nunspeet fotograferen. Een bijzonder huwelijk, want dit huwelijk is uitgezonden op televisie in het Programma Als de bruid van huis is op Net 5. Lees hier de blog over deze bijzondere dag.
Trouwreportage Yhe Bell Inn in Nunspeet

Portret Nikae Blankestijn – Week 12

Deze week mocht ik foto’s maken van Nikae Blankestijn. Zij is zangeres en heeft net haar eerste liedje uitgebracht. Dit liedje gaat over haar zieke, pasgeboren nichtje. En wat is het een prachtig lied, zeg! Door haar geschreven, zelf de muziek gemaakt én gezongen. En dat voor zo’n jonge meid. Zij wordt hoe dan ook een ster!
Luister hier haar liedje.
Nikae Blankestijn, portret, Strong

Preweddingshoot duinen Wassenaar – Week 13

En toen was het in week 12 tijd voor het fotograferen van dit mooie, fotogenieke stelletje. Echt een heel gave fotoshoot. En… binnenkort mag ik ook hun trouwreportage maken! De foto’s van deze loveshoot zijn gemaakt voor het trouwkaartje.
Loveshoot in de duinen in Wassenaar door fotografe Grietje Mesman uit Lisserbroek