Als fotograaf ziet elke week er anders uit. Fotoshoots variëren van babyfoto’s tot huisdierenfoto’s en van zakelijke portretfotografie tot vrijgezellenfeestshoots. Ik heb besloten om iedere week mijn lievelingsfoto uit te kiezen die ik die week gemaakt heb. Dat geeft een goed beeld van wat voor foto’s ik zoal maak, en het is voor mij een leuke vorm van het bijhouden van een dagboek :).

Portret baby – Week 6

Deze week mocht ik deze baby fotograferen. Wat een schatje, zeg!

Portret baby

Babyfoto – Week 7

En weer een schattige baby op de foto gezet! Gave kleurencombinatie met de roze kleertjes van dit meisje en de blauwe stoel waar ze op ligt.

Babyfotografie portret baby met roze kleertjes op blauwe bank

Fotoshoot nichtje – Week 8

En dan heb ik 22 februari mijn superlieve nichtje mogen fotograferen. Ze was bij de peuterspeelzaal met carnaval verkleed gegaan als Roodkapje. Dit stond haar zó leuk, dat het zonde was om het maar één keer aan te kunnen trekken. Dus: op naar het bos voor een leuke sprookjes fotoshoot!

Portret meisje in kleertjes van Roodkapje

Kinderfotografie – Week 9

En dan in week 9 een fotoshoot in de fotostudio gedaan van een gezin, met dit lieve meisje. Ze kwam wat verlegen binnen, en samen met mijn stagiair hebben we alles op alles gezet om haar aan het lachen en stralen te krijgen. Deze foto vond ik het leukste, omdat ze zo’n leuke, ondeugende blik heeft. Ze had het uiteindelijk toch erg naar haar zin gehad, volgens haar ouders had ze het er de hele dag nog over! Missie volbracht dus!

Fotoshoot meisje