Hoi,

Mijn naam is Cheyenne, ik ben 17 jaar oud maar over een maand word ik eindelijk 18 jaar! Ik woon in Deventer. Momenteel zit ik in het laatste leerjaar van mijn opleiding Medewerker Fotografie niveau 2 op het Cibap te Zwolle.

Ik mag het aankomend half jaar stage lopen bij Grietje Mesman, ook in Deventer!

Later wil ik ook een fotografe worden, dan wil ik ook mijn eigen bedrijfje hebben! Dat lijkt me hartstikke leuk.

Toen ik te horen kreeg dat ik stage moest zoeken, heb ik FotoGrietje meteen gemaild. Ik heb al eerder een presentatie gehad waarbij ik het over FotoGrietje ging doen. Ik mocht op een sollicitatiegesprek komen, en ik daarna kreeg ik het nieuws dat ik was aangenomen als stagiaire.

Ik loop nu al een aantal dagen stage en het bevalt mij zeker! Ik hoop veel te mogen doen en veel te kunnen leren!

Groetjes,
Cheyenne

Stagiaire FotoGrietje Cheyenne Pothoven