fbpx

Een mooi bruidspaar en hun 2 fantastisch poserende bruidskindjes

De dag begon grijs en druilerig. Dit was gelukkig maar van korte duur. Toen ik aankwam bij het bruidspaar begon de zon precies te schijnen. Dus ik heb alleen maar zonnige foto’s gemaakt.

De bruidegom kwam aan in een mooie, rode cabrio om zijn bruid op te halen. De deur werd voor hem geopend door hun kinderen. De zoon was wel onder de indruk van de auto. Daarom mochten de kinderen ook even voorin zitten.

Toen we aankwamen bij trouwlocatie Kasteel de Keukenhof was het inmiddels prachtig weer. We hebben spontane foto’s gemaakt van het bruidspaar met de kinderen. Wat deden de kinderen enthousiast mee!

Na het maken van de foto’s arriveerden de gasten en onder luid applaus werd het bruidspaar ontvangen.

Binnen in het kasteel volgde een mooie ceremonie, waarbij de bruid binnen werd gebracht aan de arm van haar vader. De kinderen hadden een grote rol tijdens de ceremonie; de dochter van het bruidspaar mocht een stuk voorlezen en de zoon mocht het huwelijk bevestigen met een tik van de hamer (oren dicht! :D). Ook mochten ze beiden tekenen. Na deze ceremonie werden de gasten naar buiten geleid en er volgde toost en een balkonscène.

Hun zoontje had al graag een hap genomen van de bruidstaart, maar heeft toch maar netjes gewacht tot deze wed aangesneden. En hun dochtertje kon heel goed met het bruidsboeket op haar hand balanceren. Genoeg grappige, spontane momenten dus.

En als afsluiting kwam de pauw nog even langs om te checken of er nog hapjes voor hem overgelaten waren. Hij weet vast precies hoe laat hij klaar moet staan iedere dag om nog even van het feestje mee te kunnen genieten.

Een heerlijk ontspannen bruiloft met een hoop mooie momenten!

Huwelijk Kasteel Keukenhof Lisse
Huwelijk Keukenhof Lisse
Trouwfotografie Kasteel de Keukenhof in Lisse, gefotografeerd door trouwfotograaf Grietje Mesman