Trouwen Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek

Eindelijk mocht ik eens een bruiloft fotograferen in mijn geboortedorpje Lisserbroek. De trouwreportage en de ceremonie vonden plaats bij Landgoed De Olmenhorst. Wat een supermooie locatie, zeg! Ik denk dat ik deze locatie officieel omgedoopt heb tot mijn lievelingstrouwlocatie. Tussen de appel- en perenbomen kun je heel sfeervolle foto’s maken en heb je bijna het gevoel op vakantie te zijn. En ja… dat in mijn eigen dorpje :).

Eerst hebben we trouwfoto’s gemaakt op het landgoed. Helaas was het een druilerige dag, maar gelukkig was het net even droog om buiten foto’s te kunnen maken. Regen zorgt wel weer voor mooie kleuren in de natuur, dus dat was weer een gelukje. En we konden leuke regenlaarzenfoto’s maken :). Wat staat het paar er stralend op, ik heb genoten het maken van de trouwreportage.

De moeder van de bruid heeft gezorgd voor prachtige versiering op de locatie. Wat zag het er mooi uit, zeg! Zelfs het ringenkussentje had zij zelf gemaakt.

En toen was het zover: de bruiloft kon beginnen! Een mooie, intieme ceremonie met een bruidsmeisje dat de ringen bracht. En let even op het jurkje van haar knuffel, deze heeft oma gemaakt zodat haar knuffel ook chique gekleed kon gaan vandaag.

En vervolgens was het tijd om te proosten en taart te eten. Deze mooie taart is gemaakt door een vriend van het bruidspaar. Wat een creatieve mensen allemaal, súperleuk!

Ik heb genoten van de bruiloft. Ik wens jullie veel geluk samen!

Trouwen op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek, gefotografeerd door fotograaf Grietje Mesman uit LisserbroekTrouwen op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek, gefotografeerd door fotograaf Grietje Mesman uit LisserbroekHuwelijk op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek, gefotografeerd door fotograaf Grietje Mesman uit LisserbroekProosten en taart aansnijden bij De Olmenhorst in Lisserbroek