Een bruidspaar op de boerderij

Tussen de koeien

Deze trouwdag begon op een mooie boerderij. Het bruidspaar wilde graag op de foto met de koeien. Tuurlijk, leuk idee! Terwijl ik een foto maakte van een van de koeien met het stel op de achtergrond, probeerde deze nieuwsgierige koe een hapje van mijn camera te nemen. Tja, dat maakt de foto’s natuurlijk nog leuker!

Landelijke Fotoshoot

Er waren meer dan genoeg mooie locaties in de buurt om trouwfoto’s te maken. Mijn favoriete plek was het laantje waar ik deze gave foto’s kon maken van het stel. Wat staan ze er geweldig mooi op!

Stoere foto’s met de Chevrolet

Daarna maakten we foto’s met de trouwauto: deze¬†rode Chevrolet. Wat portretfoto’s van het stel met de auto en wat detailfoto’s van de auto met het bruidsboeket en de trouwingen. Daarna reed het paar naar de familie toe, want… het was bijna zover!

De ceremonie

Het was tijd om te trouwen! De bruiloft vond plaats bij het gemeentehuis van Dalfsen. Een gezellige sfeer met alle neefjes en nichtjes die rondwandelden en hielpen met het brengen van de ringen tijdens het jawoord. En kijk eens naar de mooie muur met een collage van allemaal kleine schilderijtjes van handen uit bekende kunstwerken.

Hiep hiep hoera!

Na de ceremonie trouwden het paar nog in de kerk in Den Ham. Mijn dag eindigde met deze feestelijke groepsfoto’s.

Ik wens jullie heel veel geluk samen!