Gaan jullie binnenkort trouwen en ben ik jullie trouwfotograaf? Dan is het mogelijk een preweddingshoot te plannen, ook wel loveshoot genaamd. Deze fotoshoot vindt enkele weken of maanden voor jullie trouwdag plaats. De foto’s maken we op een locatie die jullie mogen uitkiezen. Het fotograferen duurt ongeveer een uur. Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 3 á 4 weken 25-30 foto’s in hoge resolutie op cd-rom. Sommige bruidsparen vinden het fijn om alvast een beetje te wennen aan de camera. Een andere reden om een preweddingshoot te boeken, is om de locatie waar jullie de trouwfoto’s willen maken alvast te testen. Verder mogen jullie de foto’s uiteraard gebruiken voor op het trouwkaartje. En een laatste, en misschien wel de beste reden om een loveshoot te plannen: gewoon omdat het leuk is!

Deze fotoreportage kost normaal gesproken 150 euro. Maar wanneer ik jullie trouwfoto’s mag maken, kost deze 75 euro. Een leuk extraatje als voorpret voor jullie trouwdag dus!

Zoals gezegd kan de preweddingshoot plaatsvinden op een locatie naar jullie keuze. Locaties waar ik veel kom, zijn het strand en de duinen, parken, bossen en landgoederen. Hieronder kun je inspiratie opdoen.

Wil je graag een loveshoot doen? Neem dan contact me me op.

Andere blogs over preweddingshoots:
Preweddingshoot in de Amsterdamse Waterleidingduinen in De Zilk
Preweddingshoot op het strand en in de duinen van Noordwijk

 

Preweddingshoot van een aankomend bruidspaar op het strand en in de duinen van Noordwijk door fotograaf Grietje Mesman uit Lisserbroek Preweddingshoot van een aankomend bruidspaar op het strand en in de duinen van Noordwijk door fotograaf Grietje Mesman uit Lisserbroek Preweddingshoot van een aankomend bruidspaar op het strand en in de duinen van Noordwijk door fotograaf Grietje Mesman uit Lisserbroek  Loveshoot spoorbrug, ijssel en dijk Deventer Loveshoot spoorbrug, ijssel en dijk Deventer Preweddingshoot aankomend bruidspaar in de Waterleidingduinen bij De Zilk door bruidsfotograaf Grietje Mesman uit Lisserbroek Preweddingshoot aankomend bruidspaar in de Waterleidingduinen bij De Zilk door bruidsfotograaf Grietje Mesman uit Lisserbroek Preweddingshoot aankomend bruidspaar in de Waterleidingduinen bij De Zilk door bruidsfotograaf Grietje Mesman uit Lisserbroek Preweddingshoot aankomend bruidspaar in de Waterleidingduinen bij De Zilk door bruidsfotograaf Grietje Mesman uit LisserbroekPreweddingshoot Rijsterborgherpark Deventer Preweddingshoot Amsterdamse Waterleidingduinen De Zilk Preweddingshoot Amsterdamse Waterleidingduinen De Zilk