fbpx

Zwangerschapsfotografie

Wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschap is een bijzondere tijd en deze bijzondere tijd verdient het om te worden vastgelegd. Bijvoorbeeld met een professionele fotoshoot van jou en je mooie buik. Voor jezelf, voor je kind later of bijvoorbeeld als uniek cadeau voor familie. Tijdens deze shoot worden er natuurlijk foto’s gemaakt van de buik, en mag je leuke accessoires meenemen, zoals de eerste schoentjes die de kleine zal gaan dragen. Ook worden de broertjes en/of zusjes en de trotse vader met de buik samen gefotografeerd.

Bekijk hier voorbeeldfoto’s van zwangerschapsfotografie.
En klik hier voor meer informatie over zwangerschapsfotografie.

Zwangerschapsfotografie Grietje Mesman Fotoshoot zwangerschap Fotoshoot zwanger Portret stel zwanger Zwanger fotoshoot  Deatailfoto zwangere buik

 

Babyfotografie

Maar natuurlijk is niet alleen de zwangerschap een speciale periode. Je baby wordt geboren en ook dan volgen de mooiste momenten elkaar op. Zorg voor leuke, concrete herinneringen aan deze tijd met foto’s van je baby. Foto’s waar je baby alleen op staat, foto’s van jou en de baby samen en/of foto’s van de broertjes, zusjes en/of het hele gezin samen! Met behulp van een aantal tips die ook op mijn website te vinden zijn, maken wij er samen een leuke shoot van!

Bekijk hier voorbeeldfoto’s van babyfotografie.
En klik hier voor meer informatie over babyfotografie.
Wil je weten wanneer je de fotoshoot met de baby het beste kunt plannen? Dit kun je lezen in deze blog.

Babyfotografie Fotoshoot gezin met baby Vader met baby fotoshoot Moeder met baby

Beide fotoshoots met korting

Als je zowel zwangerschapsfoto’s en babyfoto’s wilt hebben, kunnen de prijzen bij de meeste fotografen flink oplopen. Wil jij bij FotoGrietje deze beide prachtige momenten vastleggen? Dan kun je gebruik maken van een speciale combi-actie!

Wat krijg je bij deze actie?
– Twee fotoshoots van een uur per stuk: zwangerschapsfoto’s en babyfoto’s
– 20 foto’s per fotoshoot, allemaal in hoge resolutie
– Inclusief 15 euro tegoed om afdrukken te bestellen
– 20% Korting op een foto album van 20×20 cm met 24 pagina’s

En dit alles van 290 euro, voor maar 225 euro!

Hebben jullie interesse? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wellicht tot binnenkort!