Bruidsfotografie

Trouwplannen? Gefeliciteerd! Dan zijn jullie nu natuurlijk op zoek naar een professionele trouwfotograaf. Bekijk hieronder wat voorbeelden van mijn werk en neem vooral contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom namelijk graag foto’s maken op jouw trouwdag!

Bruidsfotografie bruiloft Apeldoorn Veluwe door trouwfotograaf Grietje Mesman Bruidsfotografie bruiloft Apeldoorn Veluwe door trouwfotograaf Grietje Mesman
Bruidsfotografie Overijssel Deventer door trouwfotograaf FotoGrietje Bruidsfotografie Overijssel Deventer door trouwfotograaf FotoGrietje

Gefeliciteerd!

Noem mij gerust bevooroordeeld, maar ik vind de beste investering voor je bruiloft toch wel de bruidsfotografie. Door de mooiste momenten te laten vastleggen door een professionele trouwfotograaf, kunnen jij, je partner en jullie familie eindeloos nagenieten van jullie trouwdag.

Ik werk vanuit Deventer en Lisserbroek, maar het fotograferen van bruiloften doe ik door het hele land (en soms zelfs het buitenland).

Ik ben ruim 10 jaar trouwfotograaf en heb meer dan 250 huwelijken vastgelegd.

Hebben jullie iets bijzonders bedacht voor jullie trouwdag? Ik kijk ernaar uit om dit te komen vastleggen!

Fotoshoot zee loveshoot preweddingshoot koppel op strand in Noordwijk door fotograaf Grietje Mesman

Kennismaking

Als je je huwelijksdag wilt laten fotograferen, is het fijn om een duidelijk beeld te hebben van het werk en de werkwijze van de bruidsfotograaf die je op het oog hebt. Daarom bied ik aankomende echtparen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Laten we het de meet & Griet noemen! Tijdens het gesprek hoor ik graag meer over jullie plannen voor de bruiloft, zodat we samen kunnen bekijken wat jullie fotografiewensen zijn. Daarnaast kunnen jullie trouwalbums bekijken. Ook is het mogelijk om voor een preweddingshoot te kiezen. Dit is een fotoshoot op een moment tussen nu en de bruiloft in. Deze shoot wordt soms gedaan om te wennen aan de camera, maar de foto’s worden ook vaak gebruikt voor de trouwkaartjes. Een aantal weken voor de bruiloft heb ik contact met jullie over de details van de grote dag, zodat ik goed voorbereid te werk kan gaan en precies kan leveren wat jullie willen.

Blogs bruidsfotografie

Bruiloft IJsselhotel Deventer

Bruiloft IJsselhotel Deventer

Bruiloft aan en op de IJsselTrouwen bij het IJsselhotel Het leven van een trouwfotograaf is behoorlijk afwisselend. Soms ga ik een dag van tevoren al naar de provincie waar de bruiloft plaatsvindt, omdat ik weet dat ik een lange reis voor de boeg heb. En soms is de...

Lees meer
Bruiloft Orangerie Elswout Overveen

Bruiloft Orangerie Elswout Overveen

Trouwen bij Orangerie ElswoutBruiloft onder de bomenAls trouwfotograaf kom je op de verrassendste plekken. Zo was ik voor de bruiloft van Merel en Alex in Orangerie Elswout, te Overveen. Dit is de grootste orangerie van Nederland, met een indrukwekkende geschiedenis....

Lees meer

Tijdens de bruiloft

Op jullie trouwdag merken jullie bijna niet dat ik er ben. Ik ben de hele dag op de achtergrond aanwezig, zodat jullie alle tijd hebben om feest te vieren met elkaar en te genieten van de dag. Dat levert ook nog eens de beste foto’s op. Pas bij de geposeerde foto’s neem ik de leiding. Hoewel sommige mensen de fotoshoot spannend vinden, is het juist een fijn moment voor jullie samen. Even knuffelen, een stukje wandelen of bijpraten over de dag kan allemaal. Ik help jullie zoeken naar de mooiste achtergrond, de beste lichtval en een comfortabele houding. Dat er ook een camera aanwezig is, zijn jullie door de ontspannen sfeer al snel weer vergeten. Na afloop kun je terugkijken op een prachtige serie verrassende, spontane en creatieve bruidsfotografie.

Bruidsfotografie trouwfotograaf Zwolle
Trouwfotograaf Apeldoorn

Na de bruiloft

Na jullie bruiloft kijken jullie vast erg uit naar de trouwfoto’s. Daarom ontvangen jullie binnen enkele dagen vast een kleine preview per mail. De rest van de foto’s lever ik binnen 3 á 4 weken bewerkt en in hoge resolutie op USB-stick. Daarna kunnen jullie bij mij een luxe, professioneel trouwalbum bestellen.

Wij hebben Grietje leren kennen door een pre-wedding shoot die we met haar hebben gedaan. Wij zochten iemand met passie en creativiteit om onze droom dag vast te leggen, en de resultaten bewijzen dat zij originele ideeën en perspectieven heeft. Grietje is professioneel, gepassioneerd, makkelijk en flexibel, ze was geliefd door onze gasten, en ze gaat graag een stapje verder voor de beste resultaten. Het was ontzettend leuk om met haar te werken, en we kijken met plezier terug naar de mooie foto’s.

Paul en Daniela van Westing

Meer referenties

TARIEVEN BRUIDSFOTOGRAFIE

BOVENSTAANDE PAKKETTEN ZIJN VOORBEELDEN. WILT U MEER OF MINDER UREN, MEER PAGINA’S OF EEN ANDER ALBUM?
DAN KAN DAT NATUURLIJK!

Trouwen jullie op een donderdag, vrijdag of zaterdag? Deze dagen zijn erg populair.

Informeer daarom of ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben.

Ervaringen

Wie is FotoGrietje

Trouwalbums

TIPS VAN DE TROUWFOTOGRAAF

Ik help jullie graag op weg met de voorbereidingen van jullie bruiloft. Daarom heb ik op basis van jarenlange ervaring als trouwfotograaf hieronder wat tips verzameld.

Bruidsfotografie Zwolle

INTERESSE

Overwegen jullie mij als jullie trouwfotografe?

Laten we dan een kennismakingsgesprek plannen!

Ik hoor graag meer over jullie trouwplannen en laat jullie wat voorbeeldalbums zien.

Mail me jullie trouwdatum, dan maken we een afspraak.

Contact