Fotograaf Apeldoorn

Portretfotografie en bruidsfotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf in regio Apeldoorn? Dan kun je bij mij terecht!
Apeldoorn is natuurlijk vooral bekend vanwege Paleis Het Loo, de mooie natuur en parken waar je schitterende foto’s kan maken. Als fotograaf werk ik vaak in Apeldoorn en ik weet dan ook de mooie plekjes te vinden voor een geweldige fotoshoot. Ik stem dit altijd met je af zodat de sfeer overeenkomt met de situatie.

Een fotograaf die Apeldoorn kent

Voor bruidsfotografie zijn bijvoorbeeld de parken en de omringende natuur zeer geschikt zoals Kootwijkerzand op de Veluwe, een van de grootste zandverstuivingen van Europa. Die leegte is een prachtig kader om jullie als bruidspaar te fotograferen, zeker in combinatie met een van de populairste locaties daar: Radio Kootwijk, de ‘kathedraal van de Veluwe’. Of wat dacht je van het Oranjepark en het paleispark naast Paleis Het Loo? Prachtige plekken voor een romantische fotosessie. Maar ook van de architectuur in en rond Apeldoorn word ik als fotograaf heel blij. Er zijn tientallen monumentale gebouwen die zeer geschikt zijn als fotolocatie, bijvoorbeeld voor portretfotografie en zakelijke foto’s. Ook heel bijzonder is Zwitsal Apeldoorn, een oud fabrieksterrein met rauwe, industriële bedrijfspanden.

Fotografie is mijn grote passie

Mijn naam is Grietje Mesman en ik heb sinds 2008 een eigen bedrijf als fotograaf. Fotografie is mijn grote passie en ik lever graag foto’s waar je tevreden mee bent. Ik bespreek voor een fotoshoot wat je verwacht en ik probeer je tijdens een fotoshoot op je gemak te stellen. Daar neem ik de tijd voor. Gaan jullie binnenkort trouwen, wil je nieuwe bedrijfsfoto’s of wil je graag portretfoto’s laten maken? Dat kan allemaal. Ik ben gespecialiseerd in:

Bruidsfotografie
Zwangerschapsfotografie
Babyfotografie
Kinderfotografie
Portretfotografie
Bedrijfsfotografie

In Apeldoorn heb je genoeg mooie locaties om in de natuur of in de stad foto’s te maken. Maar het kan ook bij jullie thuis, in de fotostudio in Deventer of elders op locatie.

Ben je benieuwd naar de foto’s die ik maak? Neem een kijkje in mijn Neem een kijkje in mijn portfolio. Bij elke fotoshoot vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen voor de camera en dat op de foto’s echt te zien is wie ze zijn.

Wil je graag een fotoshoot laten doen? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie.

Neem contact op

Wie weet tot binnenkort!