Fotograaf Zutphen

Portretfotograaf en trouwfotograaf Zutphen

Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Zutphen? Dan help ik je graag!

Zutphen is een van de meest fotogenieke locaties van Oost-Nederland. Samen met steden als Deventer en Zwolle behoort Zutphen tot de hanzesteden, die in de middeleeuwen met de handel hun rijkdom vergaarden.

Kies de mooiste locatie in Zutphen met je fotograaf

Tegenwoordig zie je nog veel terug van die rijkdom, want ook in Zutphen zijn nog altijd de kenmerkende prachtige gebouwen en kleine straatjes te vinden. Ze zijn perfect als je samen met je fotograaf op zoek gaat naar de beste plek voor een fotoshoot. De St. Walburgiskerk is wat dat betreft misschien wel de bekendste fotolocatie in Zutphen, maar ook aan de Groenmarkt, Houtmarkt en de Zaadmarkt vind je prachtige middeleeuwse panden die zeer geschikt zijn als achtergrond voor een fotoshoot. Ook vind je er op loopafstand de Wijnhuistoren.

Fotoreportage met een randje

Elke fotograaf in Zutphen is bekend met deze lokale hotspots, maar echt vakmanschap zie je pas terug in de foto’s zelf en de keuze voor een locatie. Je kan dus ook voor iets anders kiezen. Ga je voor een moderne uitstraling? Dan past Het Koelhuis misschien bij je. Het staat bekend als evenementenlocatie en vooral vanwege de industriële uitstraling is het perfect wanneer je op zoek bent naar een fotoreportage met een randje. Ook voor je gasten en voor mij als fotograaf is dit een prima locatie, want het is heel fotogeniek, makkelijk te bereiken (achter het station van Zutphen) en met uitzicht op de IJssel.

Ook in de regio Zutphen

Even buiten Zutphen zijn er trouwens natuurlijk ook genoeg mooie plekken waar ik als fotograaf graag kom, zoals de mooie rivier de IJssel. En natuurlijk zit je direct in de Achterhoek met z’n bossen en landelijke uitstraling. In principe ben ik een fotograaf die je overal in Zutphen en omgeving kan inhuren. Het gaat erom dat je tevreden bent over de gekozen locatie, en natuurlijk over de foto’s.

Bij FotoGrietje kun je terecht voor:

Bruidsfotografie
Zwangerschapsfotografie
Babyfotografie
Kinderfotografie
Portretfotografie
Bedrijfsfotografie

Foto’s kunnen gemaakt worden bij jullie thuis, in de fotostudio in Deventer of ergens op locatie. Het is ook mogelijk om naast de fotostudio ook wat foto’s buiten te maken. Locaties in de buurt van mijn fotostudio waar ik graag fotografeer, zijn Nieuwe Rande in Diepenveen, of in Deventer bij het Worpplantsoen, in de mooie, oude binnenstad en het Rijsterborgherpark of Vogeleiland.

Bekijk mijn foto’s in mijn portfolio.

Wil je graag een fotoshoot laten doen?

Neem contact op

Wie weet tot ziens!