Fotoproducten – fotoalbums

Je hebt net een fotoshoot gedaan en hebt de foto’s via mail ontvangen. Dat is erg leuk en handig, maar het is natuurlijk nog leuker om ze in een album te laten zien aan anderen en het fotoboek een mooi plekje te geven in huis. Zou je ook graag jouw foto’s in een album willen? Kijk dan snel naar de onderstaande fotoproducten en laat de foto’s drukken in één van de volgende albums:

Fotoalbum fotoshoot

Deze fotoalbums van 15×15 cm bevatten 22 bladzijden en hebben een harde, linnen kaft die is afgewerkt met een zachte zandkleur. Deze albums zijn erg stevig en er loopt geen storende naad door het midden van het album,  want de linker- en rechterpagina van het fotoalbum bestaan uit één blad fotopapier. Als je het album openslaat, valt deze helemaal vlak open. Erg leuk voor bijvoorbeeld een grote foto over de hele lengte van het boek! Je hebt al een design album in huis voor 35 euro.

fotoalbum

 

Trouwalbum

Bij jullie bruiloft krijgen jullie vanaf 4 uur fotograferen een gratis standaard album. Dit album is 20×20 centimeter en heeft 20 bladzijden. Het heeft een mooi afgewerkte harde, donkergrijze linnen kaft. Jullie kunnen ook kiezen om het album te laten aanpassen. Dit kan helemaal naar jullie wens! Jullie kunnen kiezen uit een groot aantal coversverschillende formaten, diverse materialen en uit alle kleuren van de regenboog. Het is mogelijk een koffer te ontvangen in dezelfde stijl als het album. Ook hoeven jullie niet bang te zijn dat er een foto in het album komt te staan die jullie er liever niet in hadden gewild, want jullie mogen alle foto’s helemaal zelf selecteren. Het album wordt pas besteld als deze helemaal naar wens is. Dus laat jullie creativiteit de vrije loop en help met het ontwerpen van een prachtig trouwalbum voor jullie onvergetelijke momenten. Tenslotte is het nog mogelijk om ouderboekjes te bestellen: een mini versie van jullie trouwalbum wat cadeau gegeven kan worden aan ouders, familie, kinderen of getuigen. Of natuurlijk om zelf een kleine, handzame versie van jullie trouwalbum te hebben die jullie makkelijk kunnen meenemen.

Grijs basic trouwalbum
Trouwalbums bij trouwfotograaf Grietje Mesman
Trouwen en foto's in trouwalbum
Trouwalbum na bruiloft
Trouwalbum gegraveerd met datum en namen bruidspaar

Harmonicaboekje

En als je de foto’s graag door anderen wilt laten bewonderen, bestel dan dit kleine fotoboekje. Het is een albumpje van 10×10 centimeter met 4 foto’s op de voorzijde en 4 op de achterzijde. Het boekje neemt makkelijk mee, maar kan ook heel leuk worden neergezet in huis.

En behalve dat het voor jezelf een leuk extraatje is, is het natuurlijk voor familie ook een fantastisch cadeau.

Deze boekjes kosten 25 euro per stuk.

Harmonica mini fotoboekje