fbpx

Kinderfotografie

Fotoshoot gezin en kinderen

Het lijkt een cliché, maar het is waar: voor je het weet zijn je kinderen groot. De tijd dat je kinderen jong zijn, kun je maar één keer beleven. Van peuter tot tiener; iedere leeftijd heeft zijn charme. Daarom is het een goed idee om de ontwikkeling vast te leggen tijdens een fotoshoot bij de kinderfotograaf. Als speciale herinnering voor jou en je kind(eren), als cadeau voor familie of gewoon als gezellig uitje met het gezin.

Kinderfotografie fotoshoot kinderen Landgoed Keukenhof Lisse Zuid-Holland door kinderfotograaf Grietje Mesman Kinderfotografie fotoshoot kinderen Landgoed Keukenhof Lisse Zuid-Holland door kinderfotograaf Grietje Mesman
Fotoshoot kinderen Deventer Park door kinderfotograaf Grietje Mesman Fotoshoot kinderen Deventer Park door kinderfotograaf Grietje Mesman
Kinderfotografie Deventer park door fotograaf Grietje Mesman Kinderfotografie Deventer park door fotograaf Grietje Mesman
Fotoshoot gezin Overijssel Deventer Fotoshoot gezin Overijssel Deventer
Fotoshoot kind kinderfotografie Overijssel Deventer Fotoshoot kind kinderfotografie Overijssel Deventer
Fotoshoot kind fotostudio kinderfotografie Overijssel Deventer Fotoshoot kind fotostudio kinderfotografie Overijssel Deventer

Fotoshoot kinderen

Het lijkt een cliché, maar het is waar: voor je het weet zijn je kinderen groot. De tijd dat je kinderen jong zijn, kun je maar één keer beleven. Van peuter tot tiener; iedere leeftijd heeft zijn charme. Daarom is het een goed idee om de ontwikkeling van je kind(eren) op professionele foto’s bij de kinderfotograaf vast te leggen. Als speciale herinnering voor jou en je kind(eren), als cadeau voor familie of gewoon als gezellig uitje met het gezin.

Locatie fotoshoot

Je kunt ervoor kiezen om kinderfoto’s te laten maken op locatie, zoals in het park, in het bos, op de kinderboerderij of in de speeltuin. Dit zorgt voor echte, spontane foto’s van hoe de kinderen plezier maken en geeft mooie, natuurlijke achtergronden. Foto’s die in de fotostudio worden gemaakt, benadrukken vooral het kind zelf. Dat is voor portretfotografie ideaal.

Heb je een afspraak gemaakt voor een fotoshoot op een buitenlocatie, maar blijkt het te gaan regenen op de betreffende dag? Geen probleem! We plannen een nieuwe afspraak of we verplaatsen de fotoshoot naar de fotostudio.

Fotoshoot gezin bij kinderfotograaf Overijssel Deventer portret jongen

Zwanger

Baby

FotoGrietje

Contact

Spontane foto’s

Of je nu kiest voor een fotoshoot van de kinderen, van het gezin of allebei: een vrolijke fotosessie met speelsecreatieve foto’s als resultaat is gegarandeerd. Natuurlijk zorg ik er ook voor dat je kind zich op z’n gemak voelt: ik ben geduldig en pas mijn ideeën aan het kind aan, zodat op de foto gaan een feestje wordt.

Maak kennis met kinderfotograaf Grietje Mesman

Wij hebben een fotoshoot gehad in het bos. Doordat Grietje rust uitstraalt en de tijd neemt voelde onze kleine man zich erg op zijn gemak. Het resultaat is SUPER gaaf geworden.

Hans en Priscilla

Meer referenties

Kinderfotografie duinen portret jongen door fotograaf Grietje Mesman

Prijzen fotoshoot kinderen

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit Lisserbroek. Daarmee fotograaf ik voornamelijk in het oosten en westen van Nederland. Reiskosten zijn 30 cent per kilometer, gerekend vanuit de dichtstbijzijnde locatie.

Na het maken van de foto’s mag je zelf je favoriete foto’s uitkiezen. Deze ga ik bewerken. Alle foto’s ontvang je via een download link,  binnen 3 à 4 weken na het uitkiezen van de foto’s. Altijd in hoge resolutie.

Extra foto’s bestellen kan natuurlijk altijd. Dit kost €5 per extra foto.

Foto’s worden vanuit mijn ervaring en inzicht bewerkt. Wil je een foto anders bewerkt hebben dan ik hem geleverd heb? Geen probleem! Mail mij, dan spreken we een prijs af voor de extra bewerkingen.

Tip: ontvang de foto’s digitaal én in een mooi fotoalbum, zie de pagina fotoalbums.

Tips van de kinderfotograaf

Ik help je graag op weg om goed voorbereid aan een fotosessie te beginnen. Want wat kun je het beste aantrekken of meenemen naar de fotoshoot?

Fotoshoot kind bij kinderfotograaf deventer overijssel portretfotografie kind

Afspraak maken

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.

Heb je wellicht interesse in een fotoshoot of heb je vragen?

Leuke ideeën!

Fotofeestje

Is je kind binnenkort jarig, en ben je van plan om een onvergetelijk feest te vieren? Heb je al gedacht aan een fotofeestje? Met glitters, confetti, gekke hoedjes, ballonnen of een mooie themataart. Levensjaren én vriendschappen verdienen het immers om goed gevierd en vastgelegd te worden.

Na afloop van deze vrolijke shoot krijgt de jarige job de foto’s digitaal thuisgestuurd. Bovendien stuur ik een afdruk op voor ieder kind dat heeft meegedaan, zodat alle vriendjes en vriendinnetjes een herinnering aan deze bijzondere dag op hun eigen kamer kunnen inlijsten.

Aantal uren gaat in overleg. Voorbeeld: 1,5 uur fotografie, 20 foto’s digitaal in hoge resolutie plus een foto afdruk voor ieder kind: 225 euro
Kinderfotografie fotoshoot kinderen Overijssel Deventer

Day in your life fotoshoot

Natuurlijk is het leuk om mooie portretfoto’s te hebben van alle gezinsleden. Een gezinsfoto hier en daar. En misschien zijn er zelfs al wat mijlpalen gefotografeerd: een huwelijksjubileum, trouwdag of verjaardag. Maar wat jullie waarschijnlijk nog níet hebben, zijn foto’s van het dagelijks leven, met alle kleine en grote rituelen waar het hele gezin jaren later vertederd op terugkijkt.

Wil je over tien jaar graag nog eens terugzien hoe de jongste zelfs bij de twintigste keer voorlezen nog net zo verrukt was als de Gruffalo weer opdook? Hoe zijn broertje altijd alleen maar wilde gaan slapen met één arm om zijn knuffelkonijn en één arm buiten het bed? Hoe het ’s ochtends altijd even spannend was of iedereen op tijd op school en op het werk ging verschijnen, en iedereen dan toch bepakt en bezakt nog tijd had voor een laatste knuffel of zoen? Sommige kleine momenten zijn goud waard. En die wil je vastleggen.

Tijdens deze shoot loop ik de hele dag met jullie mee tijdens alle dagelijkse bezigheden, en fotografeer ik de meest waardevolle momenten. Niemand hoeft te poseren of stil te zitten, we hebben alle tijd, en naarmate de dag vordert, vergeet je bijna dat je een fotograaf bij je hebt. Aan het einde van de shoot heb je een gevarieerde set foto’s waarmee je de rest van je leven kunt terugkijken op die mooie jaren dat de kinderen nog klein waren.

Aantal uren gaat in overleg. Voorbeeld:

3 uur fotografie op door jullie gekozen locaties (bijvoorbeeld eerst thuis en daarna in het bos/op het strand)

50 foto’s als resultaat plus een gratis mini album: 525 euro

Cadeaubon fotoshoot portret en kinderen door fotograaf Grietje Mesman

Cadeaubon

Doe iemand een fotoshoot cadeau: een professionele fotoshoot op locatie of in de fotostudio in Deventer of Haarlem. Cadeaubonnen kunnen besteld worden voor het bedrag dat jij wenst te besteden.

Kinderfotografie fotoshoot kinderen Landgoed Keukenhof Lisse Zuid-Holland door kinderfotograaf Grietje Mesman

Afspraak maken

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.

Heb je wellicht interesse in een fotoshoot of heb je vragen?