Kinderfotografie

Het lijkt een cliché, maar het is waar: voor je het weet zijn je kinderen groot. De tijd dat je kinderen jong zijn, kun je maar één keer beleven. Van peuter tot tiener; iedere leeftijd heeft zijn charme. Daarom is het erg leuk om de ontwikkeling van je kind(eren) op professionele foto’s bij de fotograaf vast te leggen. Als speciale herinnering voor jou en je kind(eren), als cadeau voor familie of gewoon als gezellig en bijzonder uitje met het gezin.

Je kunt ervoor kiezen om kinderfoto’s te laten maken op locatie, zoals in het park, in het bos, op de kinderboerderij of in de speeltuin. Kinderen kunnen daar bijvoorbeeld liggend in het gras of spelend in de speeltuin gefotografeerd worden. Foto’s die in de fotostudio worden gemaakt, benadrukken vooral het kind zelf. Dat is voor portretten ideaal.

Of je nu kiest voor babyfoto’s, kinderfoto’s, gezinsfoto’s of allemaal: een leuke fotoshoot met speelse, creatieve foto’s als resultaat is gegarandeerd. Natuurlijk zorg ik er ook voor dat je kind zich op z’n gemak voelt: ik ben geduldig en pas mijn ideeën aan het kind aan, zodat op de foto gaan een feestje wordt.

Meer voorbeeldfoto’s vind je onder het kopje kinderfotografie.

 

Prijzen van kinderfotografie

De prijzen van de totale shoot inclusief fotobewerking zijn als volgt.

Duur van de shoot – aantal foto’s* – prijs:

15 minuten – 5 foto’s – € 75
60 minuten – 20 foto’s – € 150

*Hoge resolutie foto’s, je kiest deze zelf uit. Extra foto’s bestellen kan natuurlijk altijd. Dit kost €5 per extra foto.

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit Lisserbroek. Daarmee fotograaf ik zowel in het oosten van Nederland als het westen. Mocht je elders de shoot willen plannen, dan reken ik 0,30 eurocent per kilometer aan reiskosten vanuit de dichtsbijzijnde locatie.

  • Tip: Ontvang de foto’s digitaal én in een mooi fotoalbum, zie de pagina fotoalbums.

Alle foto’s ontvang je via een download link,  3 à 4 weken na het uitkiezen van de foto’s. Altijd in hoge resolutie. Lees hier wat daar de voordelen van zijn.

Heb je een afspraak gemaakt voor een fotoshoot op een buitenlocatie, maar blijkt het te gaan regenen op de betreffende dag? Geen probleem! We plannen een nieuwe afspraak of we verplaatsen de fotoshoot naar de fotostudio.

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Ik werk in principe door heel Nederland. Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem, dus plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving Deventer, Zutphen, Zwolle, Apeldoorn, Haarlem en Leiden.

Heb je interesse in een fotoshoot of heb je vragen?

Neem contact op

Tips voor kinderfotografie

Ik help je graag op weg om goed voorbereid aan een kinderfotoshoot te starten. Op mijn blog lees je tips voor kinderfotografie waar veel ouders profijt bij hebben.