Referenties

Wij waren erg blij met Grietje op onze bruiloft en de ontvangen foto’s. De bijzondere momenten zijn op een mooie en natuurlijke manier vastgelegd en zijn niet te geposeerd.

Anoniem

Grietje heeft onze dag prachtig vastgelegd. Ze is erin geslaagd hele natuurgetrouwe foto’s te maken waarin ook de emoties van de dag mooi zijn vastgelegd! Ze is enorm vriendelijk, reageert snel op vragen en denkt mee over de mogelijkheden. Ook de preweddingshoot was leuk en heeft mooie foto’s opgeleverd!

Anoniem

Heel Blij met het resultaat !!!

Ellis Vlaskamp – Sligman

Superleuke shoot gehad met aandacht voor detail. Grietje is erg creatief en je voelt je meteen op je gemak. Als ik ooit weer een shoot wil, ga ik dat zeker bij Grietje doen. Aanrader!

Mirthe

avatar

Ik wilde al een tijdje nieuwe profielfoto’s maar wist niet goed waar ik die kon laten maken. Toen ik Grietje’s foto’s zag wist ik direct dat ik door haar gefotografeerd wilde worden. Grietje is duidelijk, toegankelijk en goedlachs waardoor ik de fotoshoot als ontspannen ervaren heb. Er was ruimte voor eigen inbreng maar uiteindelijk heeft juist Grietjes creativiteit ervoor gezorgd dat ik mooie zakelijke profielfoto’s heb.

Margo van Houtum

avatar

Naar volle tevredenheid heb ik bij Grietje Mesman een fotoshoot gedaan. En ik ben zeer tevreden over het resultaat. Door Grietjes ongedwongen benadering was de sfeer tijdens de fotosessie heel ontspannen. Heel prettig en zeker een aanrader voor iedereen die een aantal mooie foto’s van zichzelf wil hebben!

Yvonne Louise

avatarAfgelopen zomer heeft Grietje portretfoto’s van mij gemaakt. Het was leuk om te doen. Ze stelde me op mijn gemak, luisterde naar mijn wensen en kwam zelf ook met ideeën. Er waren veel mooie foto’s bij waardoor kiezen nog lastig was. Ik ben heel tevreden! Zowel over de manier van werken tijdens de shoot als over het resultaat.

Karin Spijkerman

avatarErg blij ben ik met de foto’s die Grietje voor mij heeft gemaakt!

Mark Gerritzen

Goede fotograaf, mooie foto’s. Vriendelijk en goed met kinderen. Zeker aan te raden!

Michel Maas

avatarSuperblij met het resultaat van de fotoshoot voor mijn nieuwe Cd, zowel voor Cd-hoes als persfoto’s. Tussendoor zelfs nog met mijn man een loveshoot gedaan en ook in die stijl is er prachtig resultaat. Ik heb Grietje Mesman leren kennen als betrouwbaar, professioneel, en erg prettig in omgang.

Nathalie Booij