Wij hebben Grietje leren kennen door een pre-wedding shoot die we met haar hebben gedaan. Wij zochten iemand met passie en creativiteit om onze droom dag vast te leggen, en de resultaten bewijzen dat zij originele ideeën en perspectieven heeft. Grietje is professioneel, gepassioneerd, makkelijk en flexibel, ze was geliefd door onze gasten, en ze gaat graag een stapje verder voor de beste resultaten. Het was ontzettend leuk om met haar te werken, en we kijken met plezier terug naar de mooie foto’s.

Paul en Daniela van Westing

Grietje heeft gefotografeerd op onze bruiloft en het resultaat is boven verwachting. Voor het prikken van een datum voor het introductiegesprek en de preweddingshoot was zij erg flexibel en meedenkend. Een echte aanrader!

Vera

Voor de tweede keer een familie fotoshoot gedaan met Foto Grietje en wat een mooi resultaat. We zijn ontzettend blij met de foto’s van ons gezinnetje en de opa’s en oma’s zeker ook. Grietje is in staat kindjes op hun gemak te stellen waardoor de foto’s heel ongedaan en echt overkomen. Daarnaast werkt Grietje heel snel, binnen korte tijd hadden we onze bewerkte foto’s!  Super bedankt weer Grietje! Groetjes Sylvia

Sylvia

FotoGrietje maakt leuke foto’s op een spontane en ontspannen wijze. Wij hebben voor een fotoshoot met de familie een reportage in het stadspark van Deventer gemaakt. Waar een fotoshoot vaak een stijve bedoeling is, was deze ervaring heel anders. Hierdoor hebben we naast de gewenste familieportretten ook een aantal levendige actiefoto’s ontvangen.

Gabriel Wolters

Grietje heeft voor ons “De dag” vastgelegd en wij zijn erg blij met het resultaat. Tijdens de fotoshoot hebben wij eigenlijk heel weinig van Grietje gemerkt, ze was op de achtergrond professioneel met haar werk bezig en dit zie je dan ook duidelijk in het resultaat terug. Grietje, dank je wel voor de geweldige foto’s.

Monique en Twan

Wij hebben het maken van de foto’s als superleuk ervaren, zowel in de studio als bij ons thuis! Het contact verloopt prettig en snel. We zijn erg blij met het resultaat!

Arno en Annemarie

Wij zijn echt heel blij met FotoGrietje. Zij heeft onze trouwdag echt supermooi vastgelegd. Het was voor ons al een prachtige dag, maar de foto’s maken de herinnering alleen nog maar mooier! De fotografe weet heel goed wat ze doet en is ook nog eens heel erg aardig en gezellig, wij voelden ons erg op haar gemak bij haar en dat vonden wij heel fijn!

Laura en Alphons

Na een prettige kennismaking hadden wij direct volle vertrouwen! Je creativiteit, de ontspannen sfeer waar je voor hebt gezorgd en bovenal het verbluffende resultaat! Wij zijn zeer tevreden en je erg dankbaar dat je ons belangrijkste dag hebt willen vastleggen.

Rowena

Je hebt prachtige foto’s gemaakt in een ontspannen sfeer. Ideeën werden uitgewerkt en je luistert echt naar wat we wilde. Je hebt heel snel de foto’s op DVD gezet en opgestuurd. We zijn vol lof en gaan je promoten bij familie en vrienden. Ook de vragen naderhand werden juist afgehandeld. Je bent echt een professionele fotograaf.Dank je, groetjes, Annet.

Annet Groeneveld

Na onze leuke kennismaking met Grietje hadden we direct het volste vertrouwen dat zij voor ons een prachtige bruidsreportage zou maken. Op onze trouwdag was niets minder waar. We hebben een ongelooflijk mooie serie foto’s aan haar te danken. De reportage was een feestje, ze had veel leuke ideeen en was erg flexibel. Een echte aanrader dus!

Tessa en Stef

Zeer goede en leuke foto’s maakt Grietje!Het was afgelopen zondag erg leuk om met het hele gezin van 17 personen op de foto te gaan!Wij hebben de foto’s ook zeer snel terug ontvangen, ze zijn super leuk geworden!

De Boer

Een heerlijke ontspannen middag gehad tijdens de fotoshoot. Er was direct een “klik” tussen Grietje en degene die gefotografeerd werden. Het resultaat, mooie foto’s die precies de karakters uitbeelden. Dit in combinatie met mooie composities en achtergronden. Grietje is een aanrader als je karaktervolle foto’s wilt hebben.Ook belangrijk is te vermelden dat Grietje zowel voor als na de fotoshoot ruim tijd voor je neemt.

Denis van Weel

Grietje heeft prachtige foto’s van ons huwelijk gemaakt. Eerst tijdens de prewedding fotoshoot zodat we mooie foto’s op de uitnodigingen konden zetten maar ook tijdens het trouwen heeft ze precies onze wensen in de foto’s vast weten te leggen! Erg vriendelijke fotografe maar ook flexibel en doet alles voor de mooiste foto’s. Zelfs bij ons in het gammele bootje stappen! Een echte aanrader!

Ewoud en Tessa

Grietje heeft van ons gezin foto’s gemaakt, op het vogeleiland in Deventer. Het was een hele opgave om onze kleine man (14 maanden) lachend op de foto te krijgen.Maar met geduld, speelgoed en kiekeboe is het Grietje toch gelukt! De foto’s zijn super leuk en we zijn er heel erg blij mee!

Sabrina, Yorick en Tyrone

We hebben een leuke fotoshoot met ons gezinnetje gemaakt in haar studio. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. We hebben de foto’s digitaal bewerkt op cd gekregen, en daar zijn we erg blij mee omdat we zelf eigenlijk nooit foto’s afdrukken. De foto’s zijn mooi bewerkt en het was een mooie mix, de effecten ook nergens over-done. We zouden haar bij kennissen zeker aanraden. Misschien doen we het over een tijd nog eens over bij haar!

Alberts

Grietje heeft onlangs ons vrijgezellenfeestje vastgelegd op de gevoelige plaat. Het was geweldig!! De foto’s zijn prachtig geworden! We hebben een super leuke herinnering aan een super leuke dag! Echt een aanrader, zeker als je kijkt naar de rekening!

Mieke

Afgelopen vrijdag heb ik mijn katten laten fotograferen door Grietje. Vanmiddag heb ik het resultaat al mogen bewonderen: in 1 woord geweldig!!!!! Wat ik erg leuk van haar vond is dat ze ook geluisterd heeft naar mijn wensen qua belichting en schaduweffecten. Ze is erg professioneel, heeft geduld (ook wel handig met katten) enthousiast en levert snelle service. Kortom: bij Grietje bent u aan het juiste adres!!!!!

Bianca

Grietje heeft zondag prachtige foto’s van het feestje ter ere van het 50 jarige huwelijk van mijn ouders gemaakt. Natuurlijk was het weer prachtig dat maakt de foto’s extra bijzonder. Het is prettig afspraken maken met Grietje, kort, zakelijk en heel erg vriendelijk. Alles liep op rolletjes, een fotografe die aanwezig is maar toch op de achtergrond, heel prettig allemaal!

Bram

Aardige en serieuze fotografe die mooie foto’s van ons huwelijk heeft gemaakt. Van tevoren even bij ons thuis geweest om ons te leren kennen en af te spreken hoe en wat er precies moet gebeuren. Ze heeft heel mooie foto’s gemaakt. Al met al een aanrader!

Teun

Grietje heeft erg mooie foto’s gemaakt op ons huwelijk!! Eerst een voorbespreking gehad en onze wensen zijn echt terug te zien in de foto’s. 🙂

Sarah

Voor onze school waren we op zoek naar goede foto’s voor in onze nieuwe schoolgids. Bij Grietje waren we aan het juiste adres. De foto’s zijn van een perfecte kwaliteit en we hadden snel de beschikking over de foto’s. Het leuke is dat de foto’s een interessantere invalshoek laten zien dan je zelf foto’s kunt maken. We zijn er erg tevreden over!

Rik

Nadat ons 2e kindje was geboren wilden wij graag gezinsfoto’s laten maken. In de studio van Grietje kon dit prima. Grietje heeft verschillende foto’s gemaakt waarbij de sterke/persoonlijke kanten van ons en onze kinderen zijn vastgelegd. Wij zijn super blij met de resultaten!

Nogmaals bedankt Grietje.

Sylvia

Foto Grietje heeft voor onze educatieve theatervoorstellingen prachtige foto’s gemaakt. Met veel plezier hebben we deze gebruikt in flyer- en lesmateriaal. Grietje werkt snel en vakkundig en denkt op alle vlakken met je mee. Voor een volgende opdracht weten we haar zeker weer te vinden!

Theatra

www.theatra.nl