Referenties bedrijfsfotografie

Ik wilde al een tijdje nieuwe profielfoto’s maar wist niet goed waar ik die kon laten maken. Toen ik Grietje’s foto’s zag wist ik direct dat ik door haar gefotografeerd wilde worden. Grietje is duidelijk, toegankelijk en goedlachs …

Margo van Houtum

Ontspannen, gezellig en professioneel. Zeker een aanrader voor onervaren mensen zoals ik. Het was een prettige ervaring en wat ben ik blij met het resultaat ? De afspraak was makkelijk gemaakt en kreeg ik goed advies wat aansloot om mijn wensen. Toppie!

Mark Alma

Op het laatste moment besloten we nog even om tijdens onze Kick teamfoto’s te maken. Hiervoor hebben we Grietje benaderd en gelukkig kon ze nog een uurtje voor ons plannen. De fotoshoot was relax en we zijn heel erg blij met het resultaat. Grietje bedankt dat je zo flexibel kon zijn!

Caroline

Dizain-Sync

Superblij met het resultaat van de fotoshoot voor mijn nieuwe Cd, zowel voor Cd-hoes als persfoto’s. Tussendoor zelfs nog met mijn man een loveshoot gedaan en ook in die stijl is er prachtig resultaat. Ik heb Grietje Mesman leren kennen als betrouwbaar, professioneel, en erg prettig in omgang.

Nathalie Booij

Foto Grietje heeft voor onze educatieve theatervoorstellingen prachtige foto’s gemaakt. Met veel plezier hebben we deze gebruikt in flyer- en lesmateriaal. Grietje werkt snel en vakkundig en denkt op alle vlakken met je mee. Voor een volgende opdracht weten we haar zeker weer te vinden!

Theatra

Ik heb met Grietje contact genomen om profile photos for my CV te maken.

Het was een erg super leuk photosessie. Het was mogelijk om de achtergrond te kiezen en ze gaf tips om spontane te kijken. De kwaliteit van de foto’s is erg goed en ze werden zeer snel verzonden. Ik ben erg tevreden!

Maria

Sinds kort ben ik eigen ondernemer en heb daarvoor een website opgezet. Daar moest natuurlijk een foto op. Ik ben notoir niet fotogeniek en had, na vele fotoshoots van vrijwilligers en profs, waar niets uitkwam waar ik blij mee was, de hoop op een goede foto opgegeven. Toen zag ik de website van Grietje en daar sprak een aanpak uit waarvan ik dacht: dit is nog het proberen waard. En inderdaad. Grietje en ik hebben op diverse locaties ‘geshoot’ en daar zijn veel mooie foto’s uit gekomen! Toppie.

Linda

Voor onze school waren we op zoek naar goede foto’s voor in onze nieuwe schoolgids. Bij Grietje waren we aan het juiste adres. De foto’s zijn van een perfecte kwaliteit en we hadden snel de beschikking over de foto’s. Het leuke is dat de foto’s een interessantere invalshoek laten zien dan je zelf foto’s kunt maken. We zijn er erg tevreden over!

Rik

Ik ben erg blij met de foto’s. Leuke setting, goede en gemakkelijke sfeer en leuke fotografe ;-).

Thijs Smudde

Naar volle tevredenheid heb ik bij Grietje Mesman een fotoshoot gedaan. En ik ben zeer tevreden over het resultaat. Door Grietjes ongedwongen benadering was de sfeer tijdens de fotosessie heel ontspannen. Heel prettig en zeker een aanrader voor iedereen die een aantal mooie foto’s van zichzelf wil hebben!

Yvonne Louise

Grietje heeft een lekker relaxte uitstraling en aanpak. Dat stelde mij op mijn gemak.

Jeanet ter Veer

Erg blij ben ik met de foto’s die Grietje voor mij heeft gemaakt!

Mark Gerritzen

In 2014 heb ik een half jaar stage gelopen bij Grietje. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en ontzettend veel geleerd. De onderwerpen die Grietje fotografeert waren ook mijn ding dus dat maakte het nog leuker. Door de gezelligheid vond ik het nooit een probleem om naar stage te gaan. Het is nu twee jaar geleden dat ik stage liep maar ik kan nog steeds dingen toepassen die ik hier geleerd heb.  Echt een aanraden als je op zoek bent naar een leuke, gezellige fotograaf of top-stageplek!

Emy van der Molen

Portfolio Bedrijfsfotografie

Over FotoGrietje 

Neem contact op