Tarieven fotoshoot

Hieronder staan de prijzen en mogelijkheden voor diverse fotoshoots van FotoGrietje. Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit Lisserbroek. Daarmee fotograaf ik zowel in het oosten van Nederland als het westen.

Tarieven bruidsfotografie

Ik vraag een vaste prijs voor het aantal uren dat ik aanwezig ben. Bijvoorbeeld: 4 uur voor 700 euro, 6 uur voor 945 euro en 10 uur voor 1315 euro. Reiskosten binnen Nederland zijn hierbij inbegrepen en de foto’s worden binnen 3 à 4 weken op usb-stick geleverd.

Wat ontvang je voor deze prijs?

  • Levering van foto’s op usb-stick in 3 à 4 weken inclusief fotobewerking
  • Ik hanteer geen maximum aan het aantal foto’s. Alle mooie foto’s ontvang je. Dit zijn er per uur gemiddeld 25-30.
  • Een trouwalbum. Bekijk hier voorbeelden van de trouwalbums.
  • Voor 75 euro (i.p.v. 150 euro) extra ontvang je een pre-weddingshoot

 

Tarieven kinder-, portret- & zwangerschapsfotografie

Duur van de shoot – aantal foto’s* – prijs:

15 minuten – 5 foto’s – € 75
60 minuten – 20 foto’s – € 150

*Hoge resolutie foto’s, je kiest deze zelf uit. Extra foto’s bestellen kan natuurlijk altijd. Dit kost €5 per extra foto.

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit Lisserbroek. Daarmee fotograaf ik zowel in het oosten van Nederland als het westen. Mocht je elders de shoot willen plannen, dan reken ik 0,30 eurocent per kilometer aan reiskosten vanuit de dichtsbijzijnde locatie.

  • Tip: Ontvang de foto’s digitaal én in een mooi fotoalbum, zie de pagina fotoalbums.

Alle foto’s ontvang je via een download link,  3 à 4 weken na het uitkiezen van de foto’s. Altijd in hoge resolutie. Lees hier wat daar de voordelen van zijn.

Combi-actie: zwangerschapsfoto’s en babyfoto’s, 2 fotoshoots van een uur, 20 digitale foto’s per shoot, allemaal in hoge resolutie, plus een fotoboekje: VAN 340 VOOR 265 euro.

Foto’s worden vanuit mijn ervaring en inzicht bewerkt. Wil je een foto anders bewerkt hebben dan ik hem geleverd heb? Geen probleem! Ik vraag 5 euro per anders bewerkte foto.

Verschil hoge en lage resolutie

Ik lever foto’s altijd in hoge resolutie. Dit betekent dat je de foto’s in het grootst mogelijke formaat ontvangt. Je hebt zelf het beheer over de foto’s, en kunt dus elders afdrukken bestellen of bijvoorbeeld zelf een digitaal album samenstellen.

Lage resolutie houdt in dat de foto’s op de computer te bekijken en gebruiken zijn, maar dat de afbeeldingen te klein zijn om zelf afdrukken te bestellen. Het bestellen van afdrukken kan dan via mij.

Heb je nog een vraag?

Neem contact op