Een dag vol liefde, een dag vol met gezelligheid en een dag met heerlijk weer. Kijk mee naar de bruiloft van Daphne en Jouke.

Een dag vol Mini’s

De eerste foto van de dag was meteen een prachtmomentje. Dochtertje Tess ging op de foto naast de trouwjurk van haar moeder.

Nadat bruid Daphne aangekleed was, kwam bruidegom Jouke haar ophalen. De trouwauto’s waren hun eigen Mini’s. Dit bruidspaar deelt niet alleen de liefde voor elkaar en hun dochtertje, maar ook de liefde voor Mini’s. Duidelijk een familietrekje, want tijdens de ceremonie stonden er nog meer op de parkeerplaats :). In plaats van een verlovingsring kreeg Daphne van Jouke een Mini. En dit werd dan ook het thema van de bruiloft. Zoals je hierboven kunt zien, was zelfs het ‘ringkussentje’ een Mini.

Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanFeest meerhoeve.jpgTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman

Landelijke trouwfoto’s

Nadat het bruidspaar elkaar voor het eerst had gezien die dag, gingen we door naar de trouwlocatie. Dit was landgoed het Rheins in Enter. Een prachtige plek voor landelijke trouwfoto’s. Er waren heel wat leuke plekjes en zelfs de koe en de varkens kwamen even op de foto.

Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman

Trouwen in de buitenlucht

Toen was het tijd voor het grote moment, namelijk de ceremonie. Ook dit vond plaats op landgoed het Rheins. De ceremonie verliep met een lach en een traan.

Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman

Fotogeniek bruidsmeisje

Na de ceremonie was er tijd voor taart, een borrel en gezellig kletsen. Tussendoor zijn er ook nog foto’s gemaakt met hun dochtertje Tess. Wat een schatje! En tot slot volgde er een barbecue.

Trouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje MesmanTrouwfotograaf Deventer Grietje Mesman Trouwfotograaf Deventer Grietje Mesman

 

 

 

Hiep hiep hoera!

Het was een dag vol gezelligheid en ik wens het bruidspaar veel geluk samen!