Bruiloft Van der Valk Hotel De Cantharel in Apeldoorn

Deze dag begon in twee hotelkamers in het Van der Valk Hotel De Cantharel in Apeldoorn. De bruid en de bruidegom waren zich aan het klaarmaken voor de grote dag. De bruiloft had een blauw-wit thema dat terugkwam in de details. De bruid had een prachtige jurk en een blauwe corsage, die zou matchen met het pak van de bruidegom. De bruid had de corsages zelf gemaakt, heel erg mooi!

Het bruidspaar liep samen met hun kinderen tussen de gasten door naar de koets die hen naar de Veluwe bracht. De regen mocht niet deren; de bruid had gedacht aan doorzichtige paraplu’s en we hebben op een heel erg mooie locatie foto’s in de buitenlucht kunnen maken.

Vervolgens vond het diner plaats in het hotel. De bruid had voor deze gelegenheid een schort aan gedaan. Alles om de jurk mooi schoon te houden voor de ceremonie die hierop volgde.

Een mooie, persoonlijke ceremonie met een gezellig rondrennende tweeling. De tweeling mocht ook hun handtekening zetten, wat erg schattige foto’s opleverde.

Na de trouwceremonie was het tijd voor het feest. Het bruidspaar werd onder luid gejuich onthaald in de feestzaal, waar een dansvloer compleet met DJ was geïnstalleerd. Vervolgens was er een proost en werd de bruidstaart aangesneden. De kinderen waren er dol op, en kwamen af en toe nog even terug om de tafel leeg te snoepen.

Na de originele openingsdans (hoe vaak zie je een bruid op een step…), barstte het feest los.