Bruiloft Landgoed Staverden en Nunspeet

Deze prachtige bruiloft van afgelopen juni begon in Nunspeet, waar de bruid zich in het huis van haar ouders klaarmaakte. Al snel kwam haar bruidegom haar halen, en nadat hij binnen was gelaten, kwam de bruid de trap af. Wat zag ze er prachtig uit! Stralende gezichten toen het bruidspaar elkaar voor het eerst zag. De bruid kreeg haar bloemen van de bruidegom en daarna was het tijd om te vertrekken naar de plek waar de trouwfoto’s gemaakt zouden worden.

Het maken van de trouwfoto’s begon op landgoed Staverden. Landgoed Staverden is een landgoed met een mooi kasteel in een sprookjesachtige omgeving. Zodra je het landgoed oploopt, wordt je omringd door prachtige bloemen en veel groen. Het is een populaire locatie, zowel voor trouwfoto’s als om te wandelen. Tijdens het maken van de trouwfoto’s kwamen we dan ook veel andere bruidsparen en voetgangers tegen. Gelukkig hielp dit alleen maar de feeststemming te bevorderen. Het was een zonnige dag en het weer was perfect voor mooie foto’s.

Toen we klaar waren met het maken van de foto’s op het landgoed was het tijd om terug te keren naar het huis van de ouders van de bruid. Hier was de familie inmiddels gearriveerd, en onder luid gejuich en applaus werd het bruidspaar door hen onthaald.

Toen was het zover: de ceremonie! Na afloop van de ceremonie werden door het bruidspaar twee mooie witte duiven opgelaten.

De kinderen die aanwezig waren deze dag, waren duidelijk eregasten. Ik heb mooie foto’s van hen kunnen maken.

Bruiloft op Landgoed Staverden, gefotografeerd door trouwfotograaf Grietje Mesman

Trouwfotografie op Landgoed Staverden, gefotografeerd door trouwfotograaf Grietje Mesman

Bruidsreportage Nunspeet en Staverden door trouwfotograaf Grietje Mesman