Wensenformulier trouwalbum

Jullie hebben inmiddels jullie trouwfoto’s kunnen bewonderen. Nu is het tijd voor het samenstellen van het trouwalbum. Ik ben benieuwd naar jullie wensen. Vul onderstaande vragen in en ik mail jullie daarna de mogelijkheden en totaalprijs toe. Willen jullie voorbeelden zien van de verschillende onderstaande opties, bekijk dan hier de voorbeeldtrouwalbums.

Welk formaat album willen jullie?*

Welke dikte bladen willen jullie?*

Welke afwerking willen jullie? (alle opties gratis)

Welk materiaal kaft willen jullie?

Maak jullie trouwalbum nog persoonlijker met deze extra's!

De snelste manier om jullie trouwalbum te ontvangen, is dat ik zelf een eerste ontwerp van het album maak na het ontvangen van dit formulier. Na het ontwerpen, mail ik deze versie toe en mogen jullie aangeven wat jullie anders willen. Voordelen hiervan zijn dat de foto's door mij op elkaar afgestemd zijn en jullie een voorbeeld hebben van waaruit jullie kunnen meedenken. Willen jullie toch liever eerst zelf de foto's kiezen, dan mogen jullie deze toesturen via WeTransfer (info@grietjemesman.nl). De nummers mailen van de betreffende foto's van de usb-stick mag ook. Even om een idee te geven: Er passen ongeveer 1-2 foto's per bladzijde. In het gratis album van 20 bladzijden passen dus ongeveer 30 foto's. Extra bladzijden kosten 10 euro per stuk.

Ik ga met jullie album aan de slag, mail jullie de verschillende opties en de totaalprijs en zorg ervoor dat jullie gauw de eerste versie van het trouwalbum per mail ontvangen.