Zwangerschapsfotografie

Baby’s eerste fotoshoot

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw zwangerschap op een professionele en creatieve manier weet te fotograferen? Laat mij dan een fotoreportage maken van jou en je mooie buik! Het blijft genieten om foto’s van deze prachtige periode later nog eens terug te zien. En een setje zwangerschapsfoto’s is een fantastisch cadeau voor aanstaande grootouders!

Zwanger fotoshoot fotostudio Deventer Overijssel Zwanger fotoshoot fotostudio Deventer Overijssel
Zwanger fotoshoot met zoon fotostudio Deventer Overijssel Zwanger fotoshoot met zoon fotostudio Deventer Overijssel
Zwangerschapsfotografie Deventer Overijssel Zwangerschapsfotografie Deventer Overijssel
Zwanger fotoshoot met zoon fotostudio Deventer Overijssel Zwanger fotoshoot met zoon fotostudio Deventer Overijssel
Zwangerschapsfotografie fotoshoot zwangerschap Overijssel Deventer

Fotoshoot zwangerschap

Wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschap is een bijzondere tijd en verdient het om te worden vastgelegd met een professionele fotoshoot van jou en je mooie buik. Voor jezelf, voor later of bijvoorbeeld als uniek cadeau voor familieleden. Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw zwangerschap op een professionele en creatieve manier weet te fotograferen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Zwanger & baby combi-deal

 

Als je zowel zwangerschapsfoto’s als babyfoto’s wilt hebben, kunnen de prijzen bij veel fotografen aardig oplopen. Ik vind beide periodes te bijzonder om ze niet vast te leggen. Daarom heb ik een aanbieding bedacht waarmee je voor een gereduceerd bedrag foto’s kunt laten maken van de zwangerschap én de baby. Zodat je straks veel mooie, tastbare herinneringen hebt aan het nieuwe leven dat in jouw buik begon. Neem ook eens een kijkje op de pagina babyfotografie.

Combi-actie: zwangerschapsfoto’s en babyfoto’s, 2 fotoshoots van een uur, 15 digitale foto’s per shoot, allemaal in hoge resolutie, plus een fotoboekje: VAN 425 VOOR 375 euro.

Zwangerschap fotoshoot fotograaf Deventer Overijssel

Zwanger

Baby

FotoGrietje

Contact

Wij hebben bij Grietje de zwangerschapsfotografie gedaan. Grietje neemt alle tijd en als je zelf ideeën hebt dan staat ze hiervoor open. De sfeer was relaxed en gezellig. De foto’s zijn erg mooi geworden! Als onze kleine geboren is dan laten we haar ook graag de babyshoot doen! Twijfel niet langer en laat je foto’s maken door Grietje!

Elisa

Meer ervaringen

Zwangerschapsfotografie fotoshoot zwangerschap Overveen Landgoed Elswout Noord-Holland door zwangerschap fotograaf Grietje Mesman

Prijzen zwangerschapfotografie

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit Lisserbroek. Daarmee fotograaf ik voornamelijk in het oosten en westen van Nederland. Reiskosten zijn 30 cent per kilometer, gerekend vanuit de dichtstbijzijnde locatie.

Na het maken van de foto’s mag je zelf je favoriete foto’s uitkiezen. Deze ga ik bewerken. Alle foto’s ontvang je via een download link,  binnen 3 à 4 weken na het uitkiezen van de foto’s. Altijd in hoge resolutie.

Extra foto’s bestellen kan natuurlijk altijd. Dit kost €10 per extra foto.

Foto’s worden vanuit mijn ervaring en inzicht bewerkt. Wil je een foto anders bewerkt hebben dan ik hem geleverd heb? Geen probleem! Mail mij, dan spreken we een prijs af voor de extra bewerkingen.

Tip: ontvang de foto’s digitaal én in een mooi fotoalbum, zie de pagina fotoalbums.

Zwangerschap fotograaf Deventer Overijssel

Tips van de fotograaf

Ik help je graag op weg om goed voorbereid aan een fotoshoot van de zwangerschap te beginnen. Want wat kun je het beste aantrekken of meenemen naar de fotosessie?

Contact

In Deventer is het mogelijk in de fotostudio gefotografeerd te worden. Oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Haarlem. Locaties waar ik veel fotografeer, zijn omgeving Deventer Apeldoorn, ZutphenZwolleHaarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.

Heb je interesse in een fotoshoot of heb je vragen?

    Cadeaubon

    Doe iemand een fotoshoot cadeau: een professionele fotoshoot op locatie of in de fotostudio in Deventer of Haarlem. Cadeaubonnen kunnen besteld worden voor het bedrag dat jij wenst te besteden.

    Cadeaubon fotoshoot portret en kinderen door fotograaf Grietje Mesman
    Fotograaf Hoofddorp zwangerschap moeder met dochter

    Contact