Zwangerschaps- & babyfotografie

Wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschap is een bijzondere tijd en verdient het om te worden vastgelegd. Bijvoorbeeld met een professionele fotoshoot bij de fotograaf van jou en je mooie buik. Voor jezelf, voor je kind later of bijvoorbeeld als uniek cadeau voor familieleden. Ben je op zoek naar een fotografe die jouw zwangerschap op een professionele en creatieve manier weet te fotograferen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Maar natuurlijk is niet alleen de zwangerschap een speciale periode. Je baby wordt geboren en ook dan volgen de mooiste momenten elkaar op. Zorg voor leuke, concrete herinneringen aan deze tijd met foto’s van je baby. Foto’s waar je baby alleen op staat, foto’s van jou en de baby samen en/of foto’s van het hele gezin.

Als je zowel zwangerschapsfoto’s als babyfoto’s wilt hebben, kunnen de prijzen bij veel fotografen aardig oplopen. Ik vind beide periodes te bijzonder om ze niet vast te leggen. Daarom heb ik een aanbieding bedacht waarmee je voor een gereduceerd bedrag foto’s kunt laten maken van de zwangerschap én de baby. Zodat je straks veel mooie, tastbare herinneringen hebt aan het nieuwe leven dat in jouw buik begon.

Meer voorbeeldfoto’s vind je onder de kopjes zwangerschapsfotografie en babyfotografie.

 

Prijzen van zwangerschaps- en babyfotografie

Duur van de shoot – aantal foto’s* – prijs:

15 minuten – 5 foto’s – € 75
60 minuten – 20 foto’s – € 150

*Hoge resolutie foto’s, je kiest deze zelf uit. Extra foto’s bestellen kan natuurlijk altijd. Dit kost €5 per extra foto.

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit Lisserbroek. Daarmee fotograaf ik zowel in het oosten van Nederland als het westen. Mocht je elders de shoot willen plannen, dan reken ik 0,30 eurocent per kilometer aan reiskosten vanuit de dichtsbijzijnde locatie.

 • Tip: Ontvang de foto’s digitaal én in een mooi fotoalbum, zie de pagina fotoalbums.

Alle foto’s ontvang je via een download link,  3 à 4 weken na het uitkiezen van de foto’s. Altijd in hoge resolutie. Lees hier wat daar de voordelen van zijn.

Combi-actie: zwangerschapsfoto’s en babyfoto’s, 2 fotoshoots van een uur, 20 digitale foto’s per shoot, allemaal in hoge resolutie, plus een fotoboekje: VAN 340 VOOR 265 euro.

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Heb je wellicht interesse in een fotoshoot of heb je vragen?

Neem contact op

 

Tips voor fotoshoot zwangerschap

Zwangerschapsfotografie in de fotostudio of op locatie in Deventer bij fotograaf Grietje Mesman

  Bekijk hieronder de tips voor de fotoshoot:

 • Je kunt de shoot plannen wanneer je maar wilt, maar veel aanstaande moeders kiezen voor de 32e week van hun zwangerschap. Dan is hun buik mooi rond, terwijl ze zich nog fit genoeg voelen om langs te komen.
 • Je kunt accessoires meenemen naar de fotoshoot, zoals de echo, kleertjes, schoentjes, knuffels, speelgoed, dekentjes, enzovoort. Deze accessoires kunnen ook terugkomen in de babyfoto’s. Zelf heb ik ook accessoires liggen, maar juist je eigen spulletjes maken de foto’s persoonlijk.
 • Trek bij voorkeur kleding aan die geen striemen geeft op of rond de buik en die je buik goed laat opvallen.
 • Zwarte en witte topjes staan vaak mooi op zwangerschapsfoto’s. Vooral als ze je buik niet bedekken en je een bh draagt met bandjes in dezelfde kleur. Als je partner bovendien een shirt of overhemd in dezelfde kleur draagt, gaat de aandacht niet naar de kleding, maar naar jullie gezichten en de buik.
 • Uiteraard hoeft niet alle kleding rustig, zwart, wit of effen te zijn. Liever niet zelfs. Een paar foto’s in een gekleurde outfit zijn ook leuk!
 • Trek eventueel een mooi lingeriesetje aan als je ook foto´s in lingerie wilt.
 • Neem de schoenen die je op de foto’s aan wilt in een tas mee naar de fotostudio, zodat ze schoon blijven.
 • Last van striae? Wees niet bang dat je buik niet mooi genoeg (meer) is om te fotograferen! Ik kan het naar wens bij het bewerken van de foto’s verminderen of weghalen.
 • Een detailfoto van je buik met jouw of jullie handen erop wordt extra mooi als de nagels er goed verzorgd uitzien.

Tips voor baby fotoshoot

  Wat kun je voorbereiden voor de baby fotoshoot?

 • Baby’s komen in kleding zonder drukke prints het beste uit op foto’s. Neem eventueel voor de variatie meerdere setjes mee.
 • Je kunt accessoires meenemen naar de fotoshoot, zoals het geboortekaartje, kleertjes, schoentjes, knuffels, speelgoed, dekentjes, enzovoort.
 • Komt er een foto aan de muur te hangen? Dan kun je de kleur van de babykleding hierop aanpassen.
 • Let op dat je kind een schoon gezicht en schone neus heeft. Schrale plekjes kun je eventueel insmeren.