Babyfotografie

Fotoshoot baby en gezin

Jouw pasgeboren kindje verdient een fotoshoot! Na negen lange maanden, kun je de wereld eindelijk laten zien wat een prachtige baby je op deze aarde hebt gezet. En niemand kan jouw baby zo goed fotograferen als een professionele kinderfotograaf.

Kinderfotografie aan de IJssel in Deventer Overijssel door fotograaf Grietje Mesman Kinderfotografie aan de IJssel in Deventer Overijssel door fotograaf Grietje Mesman
Vier generatie fotoshoot zwart-wit portret Vier generatie fotoshoot zwart-wit portret
Fotoshoot baby fotostudio Deventer babyfotograaf Grietje Mesman portret zwart-wit Fotoshoot baby fotostudio Deventer babyfotograaf Grietje Mesman portret zwart-wit
Babyfotografie Deventer fotostudio door fotograaf Grietje Mesman

Fotoshoot baby

Na de geboorte van je baby volgen de mooiste momenten elkaar op. Zorg voor bijzondere, tastbare herinneringen aan deze tijd. Laat foto’s maken waar je baby alleen op staat, foto’s van jou en de baby samen en/of foto’s van het hele gezin.

Zwanger & baby combi-deal

Als je zowel zwangerschapsfoto’s als babyfoto’s wilt hebben, kunnen de prijzen bij veel fotografen aardig oplopen. Ik vind beide periodes te bijzonder om ze niet vast te leggen. Daarom heb ik een aanbieding bedacht waarmee je voor een gereduceerd bedrag foto’s kunt laten maken van de zwangerschap én de baby. Zodat je straks veel mooie, tastbare herinneringen hebt aan het nieuwe leven dat in jouw buik begon.

Fotograaf zwangerschap Deventer

Zwanger

Baby

FotoGrietje

Contact

Grietje heeft van ons gezin foto’s gemaakt, op het vogeleiland in Deventer. Het was een hele opgave om onze kleine man lachend op de foto te krijgen. Maar met geduld, speelgoed en kiekeboe is het Grietje toch gelukt! De foto’s zijn super leuk en we zijn er heel erg blij mee!

Sabrina, Yorick en Tyrone

Meer referenties

Babyfotografie Zwolle door babyfotograaf Grietje Mesman

Prijzen fotoshoot baby

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit Lisserbroek. Daarmee fotograaf ik voornamelijk in het oosten en westen van Nederland. Reiskosten zijn 30 cent per kilometer, gerekend vanuit de dichtstbijzijnde locatie.

 

 

Na het maken van de foto’s mag je zelf je favoriete foto’s uitkiezen. Deze ga ik bewerken. Alle foto’s ontvang je via een download link,  binnen 3 à 4 weken na het uitkiezen van de foto’s. Altijd in hoge resolutie.

Extra foto’s bestellen kan natuurlijk altijd. Dit kost €10 per extra foto.

Foto’s worden vanuit mijn ervaring en inzicht bewerkt. Wil je een foto anders bewerkt hebben dan ik hem geleverd heb? Geen probleem! Mail mij, dan spreken we een prijs af voor de extra bewerkingen.

Tip: ontvang de foto’s digitaal én in een mooi fotoalbum, zie de pagina fotoalbums.

Baby fotografie Deventer Overijssel en Gelderland fotoshoot baby

Tips voor babyfotografie

Als babyfotograaf heb ik al veel babyfoto’s mogen maken. Ik help je graag op weg om goed voorbereid aan een fotosessie te beginnen. Want wat kun je het beste aantrekken of meenemen naar de fotoshoot?

Leuk idee: Day in your life fotoshoot!

Natuurlijk is het leuk om mooie portretfoto’s te hebben van alle gezinsleden. Een gezinsfoto hier en daar. En misschien zijn er zelfs al wat mijlpalen gefotografeerd: een huwelijksjubileum, trouwdag of verjaardag. Maar wat jullie waarschijnlijk nog níet hebben, zijn foto’s van het dagelijks leven, met alle kleine en grote rituelen waar het hele gezin jaren later vertederd op terugkijkt.

Wil je over tien jaar graag nog eens terugzien hoe de jongste zelfs bij de twintigste keer voorlezen nog net zo verrukt was als de Gruffalo weer opdook? Hoe zijn broertje altijd alleen maar wilde gaan slapen met één arm om zijn knuffelkonijn en één arm buiten het bed? Hoe het ’s ochtends altijd even spannend was of iedereen op tijd op school en op het werk ging verschijnen, en iedereen dan toch bepakt en bezakt nog tijd had voor een laatste knuffel of zoen? Sommige kleine momenten zijn goud waard. En die wil je vastleggen.

Tijdens deze shoot loop ik de hele dag met jullie mee tijdens alle dagelijkse bezigheden, en fotografeer ik de meest waardevolle momenten. Niemand hoeft te poseren of stil te zitten, we hebben alle tijd, en naarmate de dag vordert, vergeet je bijna dat je een fotograaf bij je hebt. Aan het einde van de shoot heb je een gevarieerde set foto’s waarmee je de rest van je leven kunt terugkijken op die mooie jaren dat de kinderen nog klein waren.

Neem hieronder contact op voor meer informatie!

Afspraak maken

Mijn fotostudio bevindt zich in Deventer en ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Haarlem. Plekken waar ik voornamelijk veel fotografeer, zijn omgeving DeventerZutphenZwolleApeldoorn, Haarlem en Leiden, maar ik werk door heel Nederland.

Heb je wellicht interesse in een fotoshoot of heb je vragen?

    Cadeaubon

    Doe iemand een fotoshoot cadeau: een professionele fotosessie op locatie of in de fotostudio in Deventer of Haarlem. Cadeaubonnen kunnen besteld worden voor het bedrag dat jij wenst te besteden.

    Cadeaubon fotoshoot portret en kinderen door fotograaf Grietje Mesman
    Fotoshoot baby Deventer Overijssel, fotografie door babyfotograaf Grietje Mesman

    Bekijk mijn blogs